Ylöjärven rotarit lahjoittivat merkittävän summan kevään ylioppilaiden stipendeihin – ”kuin taivaan lahjana”

Ylöjärven Rotaryklubi huomioi tänä kevänä erityisellä tavalla Ylöjärven lukiosta valmistuvia ylioppilaita.

Rotarit lahjoittivat lukion stipendirahastoon peräti 2 000 euroa. Rotarit toivovat, että stipendit tuovat myös lohtua niille, jotka ovat kenties menettäneet kesätyöpaikan koronaepidemian vuoksi.

– Kun toukokuussa yo-kirjoitusten jälkeen yo-tulosten saavuttua lähdimme soittelemaan yrityksille ja yhteistyökumppaneillemme perinteistä stipendikierrosta niin huomasimme, että stipendien määrä sekä arvo oli pienempi kuin aiempina keväinä. Mutta kuin taivaan lahjana Ylöjärven rotaryklubi tiedotti meille mittavasta 2 000 euron stipendipotista uusille ylioppilaille. Tällä potilla saamme 40 uutta 50 euron stipendiä uusille ylioppilaille. Se on todella merkittävä lahjoitus, Ylöjärven lukion rehtori Jarkko Tuomennoro sanoo kiitollisena.

– Olemme osoittaneet stipendit opintomenestyksen mukaan ja toki tästä on ollut myös apua, jos kesätyöt ovat olleet tiukassa niin tämä vähän auttaa siinäkin. Haluan itseni ja ylioppilaiden puolesta kiittää Ylöjärven rotaryklubia tästä merkittävästä lahjoituksesta, Tuomennoro lisää.