Kaupunki lataa lisäaikaa esimerkiksi uimahallin sarjakortteihin – katso, mitä muuta korvataan koronan takia

Kaupungin vapaa-aikapalvelut korvaa asiakkailleen koronan takia käyttämättä jääneitä palvelujaan. Esimerkiksi punttisalikortteihin ladataan lisää käyttöaikaa. Hyvityksen voi saada myös rahana.

Urheilutalo kuuluu Ylöjärven suosituimpiin liikuntapaikkoihin.

Kaupungin vapaa-aikalautakunta päätti liikuntapalveluiden korvausperiaatteista toukokuun kokouksessaan. Päätöksen mukaan uimahallin ja punttisalin sarja- ja kausikortteihin ladataan lisäaikaa sen verran, mitä palvelut ovat olleet koronan vuoksi kiinni.

Myös Kurun kuntosalin kausikortteihin ladataan lisäaikaa sulkuaikaa vastaavan ajan verran. Viljakkalan paloaseman kuntosalin käyttäjiä taas ei laskuteta sulkuajalta ollenkaan.

Syksyn liikuntaryhmien osallistumismaksuja puolitetaan

Ohjatuihin kuntosali- ja vesijumpparyhmiin osallistuvat saavat syksyllä osallistumismaksun puoleen hintaan. Kevään ohjausryhmien osalta uimhahallikortille annetaan käyttöajan pidennys.

Liikuntapassiryhmän syksyn ohjausryhmä saa syksyn osallistumismaksun puoleen hintaan, kuten myös soveltavan liikunnan syksyn ohjausryhmä.

Kuvataidekouluun lukukausimaksua alennetaan

Kevään 2020 uimakouluista kaupunki palauttaa takaisin maksetun osallistumismaksun, mikäli se on uimakoululaisen osalta jo maksettu.

Liikuntasalien peruuntuneista vuoroista kaupunki ei laskuta ollenkaan.

Liikuntapalveluiden lisäksi myös lasten ja nuorten kuvataidekoulu Piirto alentaa kevään lukukausimaksuaan 20 %.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?