Lukijan kuva: Julkujärvelle on jälleen dumpattu jätettä, tällä kertaa sohva

Lukijamme lähettämässä kuvassa näkyy, miten Julkujärvellä sijaitsevan Puuvuoren parkkipaikalle on jätetty jätteenkeräykseen kuuluva sohva.
Lukijan ottamassa kuvassa näkyy luontoon jätetty sohva.

–  Lenkkeilemme Julkujärven maastossa päivittäin. Viime yön aikana 7.5. – 8.5.20 on Puuvuoren parkkipaikalle ilmestynyt kaatopaikan alku. Joku eityisen tyhmä yksilö on tuonut sinne sohvan. Olisikohan kaupungin syytä noutaa sepikemmin pois, ettei tuota rauhaisaa sivussa olevaa parkkista ala muutkin pitämään kaatopaikkana.

– Samoilla kulmilla on yksityinen luonnonsuojelualue. Lieneekö lajissaan ensimmäinen luonnonsuojelualue, jossa ajetaan maastoautoilla, mönkijöillä ja moottoripyörillä. Ainakin jäljistä päätellen näin on, lukijamme kertoo.

Julkujärvellä on roskattu myös aimmin. Viime syksynä lenkkipolun varsi muistutti kaatopaikkaa, kun sinne oli dumpattu kaikenlaista kodin jätettä roskista huonekaluihin. 

Myös Julkujärven leirikeskuksen järvi on ollut monena kesänä siivottomassa kunnossa. Toissa kesänä nuorisoporukka siivosi järven ympäristön ja jopa sukelsi roskaa pohjasta.