Helmikuussa selvisi huomautuksella, maaliskuusta alkaen tuulilasiin voi lävähtää 30 euron parkkisakko

Kunnallinen pysäköintivirhemaksujen määrääminen alkaa Ylöjärvellä maanantaina 2. maaliskuuta. Pysäköintivirhemaksu Ylöjärvellä on 30 euroa.

Kunnallinen pysäköinninvalvonta käynnistyi Ylöjärvellä helmikuun alussa yhteistyössä Nokian kaupungin kanssa.. Ensimmäisen kuukauden ajan virheellisestä pysäköinnistä on selvinnyt pelkällä huomautuksella, mutta maaliskuussa asia muuttuu: jatkossa virheellisestä pysäköinnistä kaupungin alueella pitää maksaa  30 euron parkkisakko.

Virhemaksu on maksettava 30 päivän kuluessa. Jos maksua ei suoriteta määräajassa, tulee siihen maksunkorotusta 14 euroa.

Parkkisakon saanut voi halutessaan tarkastaa pysäköinninvalvojan ottamat kuvat ja kirjaamat muut tiedot virheellisestä pysäköinnistä. Tämä tapahtuu verkkopalvelussa, joka löytyy parkkisakossa olevan nettiosoitteen tai QR-koodin avulla.

Mahdolliset oikaisuvaatimukset tulee tehdä 30 päivän kuluessa Nokian kaupungin kunnalliselle pysäköinninvalvojalle. Oikaisuvaatimus on helpointa tehdä sähköisesti verkkopalvelussa. Vaatimuksen voi laatia myös paperilomakkeelle, joka on saatavissa Ylöjärven kaupungintalon infopisteestä arkisin klo 9-15.

Sopimuksen mukaan Nokian pysäköinnintarkastajat valvovat pysäköintiä Ylöjärvellä keskimäärin 10 tuntia viikossa. Kunnallinen pysäköinninvalvonta kattaa kaikki liikenneväylät, yleiset alueet ja kaupungin kiinteistöjen piha-alueet.

Myös yksityiset talo- tai kiinteistöyhtiöt voivat sopia pysäköinninvalvonnasta Nokian kaupungin kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?