Uplakers palasi voittojen tielle takomalla yhdeksän osumaa Tampereella

Tamperelainen Hiki-Hockey jäi lauantaina Ylöjärven Uplakersin jyrän alle Tampereen Kaukajärvellä pelatussa jääkiekon II-divisioonan kamppailussa.
Uplakers sai tuulettaa Tampereella yhdeksän kertaa. (Kuvat: Esa Norvia)

Jo avauserässä Uplakers näytti sisuuntuneensa viime viikonlopun tappiostaan KooVeelle. Ensimmäisellä erätauolla Uplakersin johti 0–3, kun Teppo Antila, Lassi Niemenmaa ja Kalle Niemenmaa osuivat vierasjoukkueelle.

Toisessa erässä kotijoukkuekin pääsi valotaululle kaksi kertaa, mutta se ei paljon lohduttanut, kun Uplakers iski jälleen kolme maalia. Toistamiseen maalin tehneen Teppo Antilan lisäksi Hiki-Hockeyn verkkoa heiluttivat Petteri Pajunen ja Miko Yli-Hallila.

Uplakers jatkoi tasaisen tappavaa tahtia myös kolmannessa erässä, jossa vieraat osuivat niin ikään kolmesti. Lassi Niemenaa ja Petteri Pajunen nostivat maalisaldonsa kahteen, ja Turo Mikkola sinetöi loppunumeroiksi 2–9. Uplakersin tehomies oli saldon 1+4 kerännyt Kalle Niemenmaa.

Uplakersin maalilla seissyt Jiri Kumpuvaara torjui 27 kertaa. Kotijoukkueen veskari Joonas Ketka pysäytti 39 laukausta.

Uplakers jatkaa Hämeen lohkon piikkipaikalla 41 pisteellä. Kaksi ottelua ylöjärveläisiä vähemmän pelannut Kangasalan Kisa-Eagles on kolmen pisteen päässä.

Uplakersin ottelut jatkuvat 8. helmikuuta vierasottelulla Pirkkalan Pingviinejä vastaan.