Varamiehinen Uplakers taipui kärkiottelussa KooVeelle – katso kuvat

Tampereen KooVee II haki täydet sarjapisteet lauantaina Ylöjärveltä, kun hieman vajaalla kokoonpanolla pelannut Uplakers taipui kärkikamppailussa maalein 4–6.

Mika Kalliomäki taistelun tuoksinassa. (Kuva: Esa Norvia)

KooVee hallitsi ensimmäistä erää ja onnistui tekemään myös johtomaalin. Toinen erä alkoi samoissa merkeissä vieraiden hallitessa, mutta Uplakers tasoitti ja nousi vielä 3–1-johtoonkin. Kotijoukkue käytti mahdolliset maalipaikkansa tehokkaasti.

Vieraat kuitenkin kavensivat vielä erän lopulla. Kolmannen erän alkuun KooVee iski pari maalia, ensin alivoimalla ja sitten ylivoimalla. Uplakers tuli peliin mukaan vielä erän lopulla, mutta kiri jäi pahasti vajaaksi. Uplakersin kokoonpanosta puuttui pari tärkeää pelaajaa LeKi-ottelussa sattuneiden loukkaantumisten vuoksi.

Uplakersista Teppo Antila saalisti tehopisteet 1+2 ja Petteri Pajunen sekä Kalle Niemenmaa keräsivät kaksi tehopistettä mieheen.

Tappiosta huolimatta Uplakers säilytti paikkansa Hämeen lohkon kärjessä. Tosin takana vaanivat Kangasalan Kisa-Eagles ja KooVee II ovat pelanneet vähemmän otteluita.

Pelaajat valmiina taisteluun. (Kuva: Esa Norvia)
Teppo Antilan laukoma kiekko toi kavennuksen Uplakersille. (Kuva: Esa Norvia)
Kalle Niemenmaa nosti kiekon rystyltä verkkoon. (Kuva: Esa Norvia)