Huippusuosittu Sibelius lukion Joulushow rantautuu torstaina Ylöjärvelle – konserttiin ilmainen sisäänpääsy

Sibelius-lukion JouluShow on joulumusiikista koostuva, hengästyttävän energinen ja voimakkaita tunteita pursuava kokonaisuus, jossa esiintyy yli 50 lahjakasta tulevaisuuden musiikin- ja tanssintekijää. Ilmainen JouluShow esitetään Ylöjärven urheilutalolla to 12.12. klo 18.

Konsertti on Ylöjärven kaupungin kulttuuripalveluiden tarjoama huipennus Ylöjärvi 150-juhlavuodelle.

JouluShow on ollut  Sibelius lukion perinteenä jo yli 30 vuoden ajan. Jo pari vuosikymmentä konsertit ovat rantautuneet eri puolille Suomea ja niittäneet suurta suosiota. Viime vuonn konserttikiertue keräsi  yli 10 000 katsojaa.

Joulushow on 50 laulajan, soittajan ja tanssijan esittämä vauhdikas ja energinen joulumusiikkia pursuava tiivis kokonaisuus. Reilun tunnin mittaisessa konsertissa tunnelmat vaihtelevat hartaan perinteisestä hengästyttävän vauhdikkaaseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?