MLL:n joulukampanja: Valitse sydämistä se, jolle haluat tuottaa hyvää joulumieltä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksen perinteikäs Joulukampanja järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran Kauppakeskus Elossa. Kaikkiaan kyseessä on jo viidestoista kerta, kun MLL:n Ylöjärven yhdistys tekee joulukampanjan.
Sydämet kampanjakuusessa kertovat lapsen iän ja sukupuolen. (Arkistokuva)

Kampanjassa kerätään joululahjoja paikallisille vähävaraisten perheiden lapsille. Joulukampanjan avulla luodaan monella tasolla joulumieltä ylöjärveläisiin perheisiin. Jotkut antavat, jotkut saavat ja jotkut tekevät palkitsevaa vapaaehtoistyötä.

Keräys alkaa ensi perjantaina 29. marraskuuta kello 17. Lahjoja ja lahjoituksia otetaan vastaan sunnuntai-iltaan 8. joulukuuta saakka. Pajan aukioloaikojen ulkopuolella lahjoja voi jättää Kauppakeskus Elon Terveyskauppa Misteliin. Lahjoja kerätään myös Kurun kirjastolla 5. joulukuuta saakka.

Joulukampanjapaja sijaitsee kauppakeskuksessa Tigerin ja Dressmannin myymälöiden välissä. Kampanjan aikana ihmiset voivat noutaa pajalla tai Kurun kirjastolla seisovasta kuusesta sydämen, jossa kerrotaan lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Sydämessä ei tietenkään lue lahjatoiveita.

Lahjan hankkimisen jälkeen lahja tuodaan paketoitavaksi pajalle, mistä tontut kuljettavat kaikki saapuneet lahjat saajilleen hyvissä ajoin ennen joulua.

Kaikenlaiset lahjat ovat tervetulleita, mutta etenkin lahjakortit ja erilaiset elämyslahjat ovat yleensä toivottuja lahjoja. Etenkin vaatteiden ostamisen sijaan kannattaa hankkia lahjakortteja. Näin lahjan saaja voi hankkia juuri itselleen sopivan kokoista, näköistä ja tarpeellista vaatetta. Lahjojen tulee olla uusia tai itse tehtyjä.

MLL:n Ylöjärven yhdistys toivoo, että ylöjärveläiset lähtevät tänäkin vuonna valoisin ja iloisin mielin mukaan kampanjaan, jossa voi tehdä helposti hyvää.

Viime vuosina lahjoja on kertynyt niin, että jokainen lapsi on saanut vähintään kaksi pakettia.