Näin Postin työntekijöiden lakko vaikuttaa Ylöjärven Uutisten jakeluun

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko vaikuttaa Ylöjärven Uutisten jakeluun niillä tilaajilla, joiden lehden jakelusta vastaa Posti. Jakeluyhtiö Alma Manun varhaisjakeluun lakko ei vaikuta. Postin jakelussa olevista Ylöjärven Uutisten tilauksista enemmistö sijaitsee Ylöjärven taajaman reuna-alueilla tai Ylöjärven ulkopuolella.

Postin lakon aikana päiväjakelussa olevien lehtien, kirjeiden ja muiden painettujen lähetysten jakelu viivästyy jopa viikoilla, ja tämä koskee myös Ylöjärven Uutisten jakelua. Tavallisesti Posti toimittaa viikon Ylöjärven Uutiset Ylöjärven lähialueella lehden ilmestymispäivänä ja etäalueilla ilmestymistä seuraavina 1–2 päivänä.

Helpoin tapa selvittää, onko oma lehti Postin vai Alma Manun jakelussa, on kaivaa esiin edellisen viikon paperilehti ja katsoa sen kantta:

  • Jos kannen oikeaan yläkulmaan on painettu tilaajan nimi ja osoite, lehti on Postin jakelussa ja jakelu voi viivästyä jopa viikoilla.
  • Jos kannen oikeaan yläkulmaan ei ole painettu tilaajan tietoja, lehti on Alma Manun jakelussa ja lakko ei vaikuta jakeluun.

Näin luet lehden tuoreeltaan diginä, jos lehtesi on Postin jakelussa

Tilaajat pääsevät lukemaan Postin lakon aikana julkaistuja Ylöjärven Uutisten näköislehtiä maksutta ja ilman kirjautumista osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/digilehti.

Näköislehteä pääsee lukemaan myös Ylöjärven Uutisten Raitti-uutissovelluksella, jonka voi ladata iOS- tai Android-laitteelle ilmaiseksi omasta sovelluskaupasta tai suoraan tästä linkistä.

Vaikka näköislehtiä pääsee lukemaan lakon aikana ilman kirjautumista, suosittelemme lehden tilaajia hankkimaan omat digitunnukset viimeistään nyt, jos niitä ei ole vielä tähän mennessä hankkinut. Digitunnuksilla paikallislehden digitaalisia sisältöjä pääsee lukemaan myös lakon jälkeen. Tilaajat voivat hankkia omat digitunnukset täältä. Jos sinulla on jo omat digitunnukset, mutta salasana on päässyt unohtumaan, saat tilattua itsellesi uuden salasanan täältä.

Lisää ohjeita Ylöjärven Uutisten digipalveluiden käyttöön löydät täältä.

Voit myös hakea paperilehden Ylöjärven Uutisten konttorilta

Tilaamme lakon aikana ilmestyvistä Ylöjärven Uutisista ylimääräisiä paperilehtiä Ylöjärven konttorillemme (Mikkolantie 7, Ylöjärvi). Tilaajat voivat käydä noutamassa lehtensä toimistoltamme keskiviikosta perjantaihin kello 9–15 välisenä aikana.

 

Ylöjärven Uutiset pahoittelee kovasti sitä, että lakon takia lehtiä ei pystytä toimittamaan Postin jakelussa oleville tilaajille normaalina aikana.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?