Teivoon on ilmainen sisäänpääsy isänpäivänä – isälle voi osta lahjaksi vaikkapa ajelun ravihevosen kyydissä

Teivon ravikeskuksessa juhlitaan ensi sunnuntaina isänpäivää ravien merkeissä. Koko perhe pääsee ilmaiseksi raveihin ja isälle lahjaksi voi ostaa esimerkiksi ajelun ravihevosen kyydissä tai osuuden ravihevosesta.
Isänpäivänä voi kokeilla vaikka tandem-ajoa.

Sunnuntaina Teivossa nähdään erilainen tapa jakaa lämminverihevoset omiin lähtöihinsä. Aiemmin lämminverihevosille on ollut tarjolla vain yksi sarja, johon on voinut ilmoittaa hevoset, jotka ovat tienanneet 1000–60000 euroa.

– Ruotsissa tällaisia uusia sarjoja on ollut tarjolla ja ne ovat saaneet suosiota. Niin saa myös Teivossa, sillä sunnuntain raveihin tuli mukavasti viisi lähtöä lämminverisille. Hevoset on jaettu lähtöihin niiden voittosummien perusteella. Mielenkiintoista nähdä, millaisia kisoja syntyy, Teivon kilpailusihteeri Heikki Haavisto sanoo.

Teivossa on sunnuntaina perinteisten ravilähtöjen lisäksi myös ponilähtö raviponeille sekä raviratsastuslähtö lämminverisille.

– Ehkä vielä hauskempaa on tandemajelut kaviouralla ennen raveja. Isälle, kaverille tai itselleen voi ostaa kierroksen ravihevosen kyydissä. Omat, tukevat kengät pitää olla jalassa, mutta kypärän ja ajovaatteet saa lainaksi Teivosta. Ajelua on tunnin verran ennen raveja kello 12–13, Viena Kauppi Teivosta kertoo.

Teivossa on koko marraskuun joka raveissa erilaista tekemistä

– Tiistaina 19.marraskuuta Teivoon tulevat Miss Ylöjärvi -tytöt esittäytymään. Illan menoa on viritetty pikkujouluja viettävälle porukalle. Perinteisestä tiistaista poiketen Teivossa ravataan maanantaina 25. marraskuuta ja silloin on Ylöjärvi 150 -vuotisjuhlinnan ohjelmana Tampereen työväenopiston yleisöluento, Teivon ravikeskuksen toimitusjohtaja Päivi Lehtonen kertoo.