Hevoset ja kepparit ravaavat hyvää Teivossa

Teivon ravikeskus järjestää perinteiset syksyn Hyväntekeväisyysravit tiistaina 22. lokakuuta. Uutena mausteena iltapäivän ohjelmassa on viralliset keppihevoskilpailut yhteistyössä Keppihevos­harrastajat ry:n kanssa.
Teivossa tehdään hyväntekeväisyyttä.

Raveissa voi osallistua Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräykseen osallistumalla tapahtumaan, lahjoituksella tai ostamalla itselleen Roosanauhan. Myös voittajahevoset saavat oman roosan nauhansa.

Teivossa voittajahevosille on puettu lokakuussa roosat nauhat kaulaan jo kolme vuotta.

– Idea saatiin Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräyksestä muutama vuosi sitten. Halusimme osallistua hyvän asian puolesta ja samalla järjestää mukavan illan raveista innostuneille ja kiinnostuneille. Näissä raveissa on aina myynnissä paketti ravintolaamme, johon kuuluu hyvää ruokaa sekä juonnettu ravi-ilta. Illan aikana on mukavia kilpailuja, joissa palkintona voi olla vaikka hevosajelu tai vauhdikas lähtökiihdytys lähtöauton penkillä, ravikeskuksen johtaja Päivi Lehtonen kertoo.

Tiistaina järjestetään estekisat myös keppihevosille. Näissäkin kisoissa puolet luokkamaksuista menee lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Roosa Nauha -keräykseen. Kilpailun tuomarina toimii Solkuna Instagramissa tunnettu Rael Jarmas.

– Järjestämme ensimmäistä kertaa viralliset keppihevoskilpailut, joihin voi ilmoittautua jo ennakkoon. Keppihevoset ovat todella suosittuja, eivätkä enää vain lasten harrastus. Lapset ovat kasvaneet teini-ikään ja voidaan pian jo puhua keppihevosurheilusta. Nuoret hyppäävät todella korkeita esteitä. Meillä on Hau-Hau koirakeskuksen hallissa virallinen kilpailu, johon toivomme myös yleisöä mukaan kannustamaan, Viena Kauppi Teivosta hehkutaa.

Kun viralliset keppihevoskilpailut on paketissa ja voittaja selvillä, pääsevät radalle kaikki innokkaat. Kannattaa siis ottaa oma keppari mukaan iltalenkille Teivoon. Toki Teivon kepparitallista löytyy lainaratsukin.

Hevosetkin saavat Roosa-nauhan.