Etsinnässä uusi harrastus? Ylöjärvi liikkuu! -tapahtuma esittelee seurat ja antaa vinkkejä liikkumiseen ja hyvinvointiin

Elokuun lopussa Urheilutalolla järjestettävässä maksuttomassa Ylöjärvi liikkuu! -tapahtumassa jaetaan vinkkejä koko perheen harrastamiseen ja liikkumiseen.

Ylöjärvi liikkuu!- tapahtuma yhteistyössä Ylöjärven Nuorisoasuntojen, MLL:n Ylöjärven yhdistyksen sekä Ylöjärven kaupungin kanssa. (arkistokuva)

Urheilutalolla ensimmäistä kertaa järjestettävä liikuntatapahtuma järjestetään yhteistyössä Ylöjärven Nuorisoasuntojen, MLL:n Ylöjärven yhdistyksen sekä Ylöjärven kaupungin kanssa.

Tapahtumalle on ollut tilausta, sillä MLL:n tekemässä kyselyssä nuoret ovat kaivanneet Ylöjärvelle juuri liikuntapainotteisia tapahtumia.

– Paikalle saadaan ylöjärveläisiä harrastusseuroja, joiden joukossa toimintaansa esittelevät esimerkiksi Ylöjärven Ilves ja UpLakers. Mukana on myös kaupunki ja seurakunta ja monia yrityksiä, MLL:n Ylöjärven yhdistyksen puheenjohtaja Susanna Grönlund kertoo.

Lajiesittelyjä ja puheenvuoroja

Tapahtumassa on mahdollista päästä testaamaan myös joitakin lajeja, kuten taekwon-doa. Ylöjärveläinen Taekwon-Do Center tuo paikalle tatamin ja esittelee lajia kiinnostuneille.

– Ulkona voi kokeilla ponitalutusta ja vierailla paloautossa, jota esittelee Ylöjärven vpk, Grönlund lisää.

Tapahtumaohjelmistossa on luvassa myös balettia Hannele Suomalaisen balettikoulun esittämänä.

Yleisö pääsee kuulemaan tapahtumassa lisäksi erilaisia puheenvuoroja.

– Jääkiekkokaukaloilta tutut Atte Pentikäinen ja Teemu Nurmi pitävät motivaatiopuheen. Ylöjärven kaupungin hyvinvointikoordinaattori Anna Koski kertoo puolestaan omasta työstään ja tulevasta kumppanuusfoorumista, jolla pyritään lisäämään yhteistyötä eri seurojen ja yhdistysten välillä.

Tapahtumassa ovat mukana myös hyvinvointiin keskittyviä tahoja, kuten Diabetesyhdistys ja osteopaatti.

Ylöjärvi liikkuu! -tapahtuma

• Urheilutalolla la 31. elokuuta klo 10–14.
• Tahdotko esitellä liikuntaan tai hyvinvointiin liittyvää palveluasi tapahtumassa? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mll.ylojarvi@gmail.com.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?