Nuorisojengi saatiin kiinni ilkivallanteosta Soppeenmäessä: vandaalit aiheuttivat keskustaan sähkökatkoksen sörkkimällä sähkökaappia perjantaina

Neljän hengen nuorisoporukka vandaloi Mikkolantiellä perjantain vastaisena yönä repimällä kukkaistutuksia ja tuhoamalla sähkökaapin.
poliisi, poliisiauto

Poliisin tietoon on tullut kesän aikana lukuisia ilkivaltatapauksia eri puolilta Ylöjärveä. Ennen perjantaiyötä pahanteosta ei oltu saatu kiinni tekijöitä.

Poliisi sai hätänumeron kautta hälytyksen perjantain vastaisena yönä Mikkolantiellä tapahtuvasta epämääräisestä toiminnasta. Poliisin saapuessa paikalle nuoret olivat ehtineet repiä maasta kukkaistutuksia. Lisäksi porukka oli tuhonnut sähkökaapin, jonka seurauksena keskustan alueen sähköt olivat katki.

Puolenyön jälkeen tihutöissä olleet nuoret ovat kaikki paikkakuntalaisia. Osa tekijöistä on täysi-ikäisiä, osa alle 18-vuotiaita.

Poliisi tutkii vahingontekoasiaa yksittäistapauksena, sillä kytköksiä muihin ilkivaltatapauksiin ei ole. Oikeus päättää nuorten aiheuttaman ilkivallan korvausvaatimuksista ja sakoista. Nuorelle, 15–18-vuotiaalle henkilölle korvaukset ovat neljänneksen alemmat kuin täysi-ikäiselle.

 

Lue lisää kesän ilkivaltatapauksista:

Elovainiolle nousevan palloiluhallin työmaalla on rikottu koneiden ikkunoita ja varastettu bensat tankeista

Pehkutien uunituore leikkipuisto joutui heti ilkivallan kohteeksi – Vihertyönjohtaja: ”Jos tästä jää kiinni, niin tervetuloa siivoamaan”

Räikän keppariradan esteet valmistuivat eilen ja sitten ne jo rikottiinkin – mikä neuvoksi jatkuvaan ilkivaltaan?

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.