Kolari Ravitien ja Vaasantien risteysalueella: punaisia päin ajanut kuljettaja törmäsi tietä ylittäneen auton keulaan ja pakeni sitten paikalta

Tiistaina iltapäivällä Vaasantien ja Ravitien risteysalueella tapahtuneen kolarin aiheuttanutta kuljettajaa etsitään yhä. Poliisi hakee myös silminnäkijöitä tilanteelle.
Kuski, jonka autoa kolaroitiin ilmoitti itse poliisille tilanteesta. Hänen autonsa täytyi hinata tapahtumapaikalta. (Arkistokuva.)

Iltapäivällä ennen kahta tapahtunut törmäys aiheutui, kun Vaasantietä Tampereen suuntaan ajanut henkilöauto ei pysähtynyt punaisiin valoihin. Ravitieltä Ilmarinjärventielle suunnannut kuljettaja oli lähtenyt liikkeelle liikennevalon vaihduttua vihreäksi, ja sai autonsa keulaan punaisia päin ajaneen kuskin.

Kolarista epäilty kuljettaja pakeni paikalta jäämättä tarkistamaan aiheuttamaansa vahinkoa. Osumaa ottanut auto jäi liikennevaloristeykseen odottamaan hinausta.

Kolarissa ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta poliisi tutkii onnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Kolarista vastuussa olevan kuskin epäillään myös ajaneen päin punaisia.

Kolarin aiheuttaneesta henkilöstö ei ole tietoja. Paikalla olleita silminnäkijöitä pyydetään olemaan yhteydessä Nokian poliisiin.