Kurun Mäkikujalla oli kiireinen viikonloppu – auton potkintaa, pahoinpitelyä ja päihtynyttä ajamista

Poliisilla oli erittäin kiireinen valvontaviikonloppu Kurun keskustan liepeillä sijaitsevalla pienellä Mäkikujalla.

poliisi, poliisiauto

Poliisi suorittaa partiointia erityisesti viikonloppuöinä.

Lauantaina hieman ennen puolta yötä paikkakuntalainen mies potkaisi henkilöauton ovea, minkä seurauksena hän sai seurassaan olleen naisen kimppuunsa. Kaikki osapuolet selvisivät tilanteesta ilman sen kummempia vammoja, mutta naiselle napsahti epäilys pahoinpitelystä ja miehen epäillään syyllistyneen vahingontekoon.

Sunnuntain puolella poliisi sai kiinni lähes kahden promillen tuiterissa autoa kuljettaneen miehen samalla tienpätkällä. Vuonna 1994 syntynyt ylöjärveläinen ei ollut ainoastaan alkoholin vaikutuksen alaisena: myös kannabis- ja amfetamiinijohdannaiset huumausaineet näyttivät pikatestissä positiivista. Välikohtaus tapahtui aamuyöllä ennen viittä, ja lunasti miehelle epäilyksen törkeästä rattijuopumuksesta.

Mäkikujalla sijaitsee kurulaisten suosima illanviettopaikka Soittola Pub Kuru.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.