Elinkeinopalkinto modernille konepajalle

150-vuotista taivaltaan juhlivan Ylöjärven kaupungin vuoden 2019 elinkeinopalkinnon sai nykyaikainen konepaja Tampereen Konepajat Oy. Toimitusjohtaja Juhani Lehti kehuu ylöjärveläisten aitoa yrittäjäystävällisyyttä. Hänen mukaansa kasvukaupungin erinomainen liikenteellinen sijainti on verraton valttikortti.

Tampereen Konepajat Oy:n toimitusjohtaja Juhani Lehti (keskellä) otti tiistaina vastaan Ylöjärven kaupungin vuoden 2019 elinkeinopalkinnon. Tunnustuksen luovuttivat Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen jäsenet Tarja Toivonen (vas.), Reijo Karppinen, Anne Salonen, vs. asiakkuuspäällikkö Inkeri Remsu, Mika Kotiranta, Jaana Lamminen, kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto, Ylöjärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Anu Meuronen sekä Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki.

Ylöjärven kaupungin vuoden 2019 elinkeinopalkinnon pokannut Tampereen Konepajat Oy:n toimitusjohtaja Juhani Lehti konkretisoi yrityksensä kotipaikkakunnan ykkösvahvuuden: Soppeenmäestä on nopeat liikenneyhteydet niin Tampereen rautatieasemalle kuin Tampere-Pirkkalan lentoasemallekin.
– Jos meillä on kylässä asiakas, joka on kyydittävä junalle tai lentokoneelle, molemmat sijaitsevat varttitunnin ajomatkan päässä. Rantatunneli on erinomainen asia, Lehti kiittää.
Palkittu konepajayrittäjä ylistää Ylöjärven kaupungin ja sen elinkeinoyhtiön Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n asiakaslähtöisyyttä.
– Muistan hyvin saamani kohtelun Tampereella, kun menin kyselemään yritykselleni tonttia. Siellä virkamies ilmoitti, että ”vapaata yritystonttimaata on Lahdesjärvellä, mutta jonossa on jo 110 halukasta”.
Lehden mukaan Tampereen Konepajat Oy on kasvunälkäinen konepaja, jolla saattaa olla jo lähitulevaisuudessa lisärakentamisen tarvetta.
Yrityksellä on Soppeenmäessä liki kahden hehtaarin kokoinen teollisuushalli, mutta hulppeat tilat ovat käymässä ahtaiksi.
– Tampereen kaupunkiseudun vetovoima kohdistuu myös asumiseen. Saamme hyvin ammattitaitoista henkilökuntaa. Ihmiset viihtyvät kasvukeskuksessa, Lehti kertoo.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.