Uutiset utelee: Mökkeiletkö?

Gallup, mökkeilyNoora Kuntsi

Haavisto

– Harvakseltaan. Ei ole omaa mökkiä, mutta lapsuudenystävän mökillä käymme, sanotaan kerran kesässä. Kaipaan ehdottomasti omaa mökkiä. Mökillä on ehkä huolettomampaa arjen askaretta kuin kotona. Ja siellä yhdistyvät sauna, järvi ja kiireettömyys – unohtamatta grilliruokaa.

 

 

Gallup, mökkeilyJukka Reponen

Asuntila

– Noin kerran vuodessa. Ei ole omaa mökkiä, mutta mökkeilen vuokramökeillä. Totta kai haluaisin oman mökin, jos rahaa olisi, koska Suomen luonto on maailman paras ja mökillä aivot lepäävät. Mutta onhan vuokramökkeily tyhjää parempi. Tavoitteenani on lottovoitto ja oma mökki.

 

 

Gallup, mökkeilyTapio Nummi

Vuorentausta

– Kyllä. Perheellämme on mökki Uudessakaupungissa. Kyllä mökkeily maistuu. Mökkimme on meren saaristossa, ja siellä on aika erilainen ympäristö kuin täällä sisämaassa. Ja minulla on harrastuneisuutta kalastamiseen, veneilyyn, saunomiseen – ylipäätään mökkielämään.

 

 

Gallup, mökkeilyOuti Lahti

Asuntila

– Omaa mökkiä ei ole, mutta vuokramökeillä käyn, kesällä kerran pari kuukaudessa. Kaipaisin omaa mökkiä, totta kai, mutta ei ole varaa. Olisihan hienoa, kun olisi oma rauha, oma sauna ja oma ranta ja pääsisi mökille silloin, kun haluaa. Tällä hetkellä vuokramökkeily on ihan ok.

 

 

Gallup, mökkeilyTiina Peltonummi

Asuntila

– En, kun minulla ei ole mökkiä. Vanhemmillani on mökki, mutta se on niin kaukana, ettei sinne tule lähdettyä. Kun lapset olivat pieniä, kävimme siellä. Kyllä järvenrantaa, puulämmitteistä saunaa, hiljaisuutta ja auringonlaskuja kaipaa. Suoraan sanottuna olemme vähän katselleet mökkejä.