Neljä ryhtiläistä hiihtoliiton valmennusryhmään

Ylöjärven Ryhdin hiihtäjälupaukset Kalle Ijäs, Aino Pihlava, Veeti Seppälä ja Tino Stenman on valittu hiihtoliiton alle 18-vuotiaiden valmennusryhmään kaudelle 2018–2019.
Veeti Seppälällä on lahjakkuutta nousta korkealle.
Tino Stenmann on ollut kestomenestyjä juniorihiihdoissa.
Kalle Ijäs taitaa luistelupotkun (Kuvat: Veli Ijäs)
Aino Pihlava nousee nuorten sarjoihin.

Tino Stenman ja Kalle Ijäs hiihtivät nuorten sarjassa jo tällä kaudella. Aino Pihlava ja Veeti Seppälä siirtyvät Hopeasompa-ikäisistä nuorten sarjaan ensi kaudeksi.

Stenman oli päättyneellä kaudella todella vakuuttava ja saavutti muun muassa kolme henkilökohtaista nuorten SM–mitalia. Kalle Ijäs jatkoi nopeaa kehittymistään ja oli tasaisen vahva läpi kauden. Aino Pihlava otti muun muassa Hopeasompa-kisoissa pronssia, ja Veeti Seppälä oli Koululiikuntaliiton mestaruuskisoissa neljäs. Lisäksi sekä Pihlava että Seppälä voittivat Rukan kisat Kuusamossa.

Alle 18-vuotiaiden valmennusryhmä on vuosina 2001–2002 syntyneiden nuorten ryhmä, johon on valittu ikäluokkansa parhaat hiihtäjät. Ryhmä tukee nuoren urheilijan polkua leirityksillä, joiden antia on tehokkaan harjoittelun ohella kokonaisvaltaiseen urheilijan arkeen opastaminen. Ryhmä leireilee tulevalla kaudella kotimaan lisäksi Viron Otepäässä.