Ylöjärvi vei ykköspalkinnon yrittäjyyskaupunkikisassa

Ylöjärvi palkittiin keskiviikkona Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta 2018 -palkinnolla. Palkinto luovutettiin Ylöjärvelle Lempäälän Ideaparkissa. Ylöjärvi saa nyt vuoden ajan käyttää Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta -nimikettä.
Ylöjärven delegaatio kävi pokkaamassa hienon palkinnon Ideaparkissa.

Kilpailussa kunnat ja yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset arvioivat yhdessä kunnan toiminnan yritysmyönteisyyttä ja kunnan elinvoimatekijöitä. Ylöjärvi oli vahva kaikilla kilpailun osa-alueilla ja on valtakunnallisesti noteerattu myös yrittäjyyskasvatuksen saralla. Lisäksi Ylöjärvi on viimeisen vuoden aikana kehittänyt useita hyviä käytäntöjä, jotka on mahdollista ottaa muissakin kunnissa käyttöön.

Kovan vastuksen Ylöjärvelle antoi viime vuoden voittaja Lempäälä, joka sijoittui tällä kertaa toiselle sijalle. Kolmas sija jaettiin tasaväkisten Hämeenkyrön, Parkanon ja Pälkäneen kesken. Lisäksi Urjala palkittiin kuntana, joka oli vuoden 2017 aikana parantanut eniten omaa elinvoima-asemaansa.

– Arvostamme Ylöjärvellä suuresti tätä kilpailua ja voittopalkintoa. Iso kiitos kaikille Ylöjärven puolesta. Mikä meistä tekee elinkeinokunnan ja ykköskunnan? Se on pitkäjänteisyys ja määrätietoisuus. Eli näitä elinkeinoasioita ei tehdä yhden eikä kahden vuoden perspektiivillä. Toinen asia on se, että niitä tehdään yhdessä. Niitä tehdään vuorovaikutuksessa kaikkien eri toimijoiden ja osapuolten kesken, Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto sanoi.

Kilpailun toteuttivat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto.

Lue lisää ensi viikon lehdestä!