Haavisto taisteli Tampere Supercrossissa

Jere Haavisto lähti kamppailemaan voitosta Tampere Supercrossissa, mutta aivan kärkeen lakialalaiskuljettaja ei yltänyt.
jere haavisto

Jere Haavisto pääsi välillä hyvään vauhtiin Tampereen kovatasoisessa kisassa. (Kuva: Henry Ahola)

Perjantaina Haavisto ajoi yhteispisteissä kuudennelle sijalle. Ensimmäisessä lähdössä ylöjärveläinen kaasutteli sijalle 11. Toisessa lähdössä Haavisto sai lisää vauhtia ja oli ruutulipulla neljäntenä. Haavisto keräsi kahdesta lähdöstä 28 pistettä. Päivän nopein oli Harri Kullas.
Lauantian Haavisto onnistui paremmin ja oli yhteispisteissä neljäs. Haavisto sai kaikkiaan 34 pistettä. kahdesta erästä. Päivän ykkönen oli amerikkalainen Alex Ray. Ensimmäisessä lähdössä Haavisto kipusi kolmanneksi. Toisessa lähdössä nuorukainen ylsi seitsemänneksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?