Majatalossa matala kynnys

Maanantain majataloillassa nautitaan musiikista, ruoasta ja yhdessäolosta.
Samuli saarinen, Unelmatupa, Unelmatupa-vartti, Majataloilta, Ylöjärven seurakunta, seurakuntakeskus

Majataloillan musiikista vastaa gospelmuusikko Samuli Saarinen. (Kuva: Samuli Saarinen)

Seurakuntakeskus muuttuu maanantai-iltana majataloksi, johon erilaiset ihmiset kerääntyvät viettämään hetken aikaa yhdessä. Illan ohjelmassa on musiikkia, puhetta teemalla ”ravintoa majatalosta”, seurustelua ja välipalaa.

Toista kertaa Ylöjärvellä järjestettävän illan tavoite on lisätä yhteisöllisyyttä, joten ruokailu toteutetaan yhdessä nyyttikestiperiaatteella. Jos ei halua tuoda mukanaan ruokaa, voi tuoda myös laulun, sanan tai muun lahjan tapahtumaan.

Maanantaihin sijoitetun majataloillan on tarkoitus antaa voimaa alkavalle työviikolle. Tapahtuman kohderyhmä ovatkin nimenomaan työikäiset ylöjärveläiset, joiden toivotaan lähtevän liikkeelle koko perheen voimin.

– Ilta on hyvä tilaisuus tutustua seurakuntakeskuksen uuteen lasten leikkipaikkaan, jossa on pelejä ja tekemistä sekä ihan pienille että leikki-ikäisille lapsille. Se on samassa tilassa kuin muukin tapahtuma, eli ohjelmaa pystyy hyvin seuraamaan leikkipaikan luota, julistustyön koordinaattori Teija Ojala sanoo.

– Toivon, että majataloiltaan olisi matala kynnys niilläkin, jotka eivät yleensä käy seurakunnan tapahtumissa.

Majataloillassa esiintyy ylöjärveläinen gospelmuusikko Samuli Saarinen.

Jos työviikon kalenteriin ei mahdu parituntista majataloiltaa, voi pistäytyä huomenna torstaina Unelmatupa-vartissa. Kerran kuukaudessa Unelmatupa-kahvilassa pidettävä lyhyt hartaus on kahvitauon mittainen, arkinen hiljentymishetki, jossa voi kuunnella tovin papin ajatuksia ja hengellistä musiikkia sekä ristiä kätensä pieneen rukoukseen. Samalla voi hörpätä kahvit ja nauttia pientä välipalaa.

Unelmatupa-vartti

12. lokakuuta kello 14 Unelmatupa-kahvilassa.

Majataloilta

16. lokakuuta kello 18 seurakuntakeskuksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?