Poliisi tutkii – 16-vuotias moottoripyöräilijä ja 19-vuotias autokuski törmäsivät

Poliisi, rikokset, kyltti

Moottoripyörää kuljettanut poika loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

16-vuotias kevytmoottoripyöräilijä ja 19-vuotias henkilöauton kuljettaja törmäsivät toisiinsa sunnuntai-iltana Hopeatien ja Moreenitien risteyksessä Ylöjärvellä.

16-vuotias kevytmoottoripyörää kuljettanut poika loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kuljetettiin sairaalaan. 19-vuotias henkilöautonkuljettaja ja hänen kyydissään olleet kolme matkustajaa eivät loukkaantuneet vakavammin.

Tapahtumat saivat alkunsa kello 19.26, kun 19-vuotias naiskuski ajoi henkilöautoa Hopeatietä Soppeentien suunnasta tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Moreenitielle. Kääntymisen yhteydessä hän ja moottoripyöräilijä osuivat toisiinsa. Moottoripyöräilijä oli ajamassa Hopeatietä Soppeentien suuntaan.

Alustavien selvitysten mukaan moottoripyöräilijä oli ehtinyt hiukan väistää, mutta lentänyt pyöränsä selästä kymmeniä metrejä törmäyksen jälkeen.

Poliisilla ei ollut tiistaina uutta tiedotettavaa tapauksesta.

Poliisi suoritti jo aiemmin kolaripaikalla paikkatutkintaa, ja tutkintaa jatketaan selvittämällä muun muassa molempien osallisten ajonopeutta ja ajotapaa ennen törmäystä. Tapahtumapaikalla tieosuus on suora, näkyvyys oli hyvä ja tienpinta oli kuiva. Nopeusrajoitus on 50 km/h.

Sunnuntaina jäi myös kiinni vuonna 1948 syntynyt mies, joka ajoi päihtyneenä kahdesti samana päivän aikana. Ensimmäisen kerran hän jäi kiinni Kuusistontiellä kello 13.42, jolloin hän puhalsi päälle promillen. Toisen kerran hän jäi kiinni Kuruntiellä noin kahden tunnin päästä, ja puhalsi tuolloin 0, 85 promillea. Miehellä ei ollut ajolupaa.

Seuraavana päivänä maanantaina poliisipartio pysäytti Uusi-Kuruntiellä auton, jonka 20-vuotiaalla mieskuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Kuski puhalsi 0,85 promillea, minkä lisäksi alustava huumetesti näytti positiivista amfetamiinille. Autosta oli myös erääntynyt ajoneuvovero.

Viime viikon tiistaina Uusi-Kuruntiellä Kyrönlahdessa henkilöauto osui tien vasemmalta puolelta eteen loikanneeseen vasaan kello 20.41. Vasa oli liikkeellä emonsa kanssa. Henkilöauton etukulma ja tuulilasi vaurioituivat törmäyksessä. Vasa löytyi kuolleena.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>