Koko perheen tapahtuma houkuttelee ostoksille ja viihtymään

Yrittäjien Teivon Tori täyttää ravikeskuksen parkkipaikan

Teivon ravikeskuksen parkkialue täyttyy sunnuntaina kymmenistä myyntipisteistä. Teivon Tori -tapahtuman taustalla ovat Ylöjärven Yrittäjät ja Lielahden Yrittäjät.
teivon ravikeskus

Teivon ravikeskuksen laaja parkkipaikka on täynnä myyntipisteitä ensi sunnuntaina.

Tapahtumassa raviradan viereen pystytetään peräkonttikirppis sekä yritysten outlet-myyntipisteitä. Koko perheen tapahtuma alkaa aamukymmeneltä ja päättyy iltapäiväkolmelta.

– Tapahtuman idean takana on Lielahden Yrittäjien puheenjohtaja Anne Martiskainen. Lähdimme mielellämme mukaan, koska Ylöjärveä ja yrittäjiä esiin tuovia tapahtumia tarvitaan aina, Ylöjärven Yrittäjien puheenjohtaja  Anne Juhola sanoo.

Lapsille paljon puuhaa

Tapahtuma on todellakin tarkoitettu koko perheelle, ja lasten viihtyvyyteen on satsattu. Tarjolla on muun muassa poniratsastusta, kasvomaalausta, narunvetoa ja pomppulinna. Lisäksi SuperSam leikittää lapsia kahteen eri otteeseen.

Teivon raviradan kahvila ja makkaranmyyntipisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Parkkialue lienee sunnuntaina täynnä myyntipisteitä, sillä viime viikon lopussa yksityisiä myyjiä ja yrityksiä oli ilmoittautunut mukaan jo kuutisenkymmentä.

– Ja joka päivä tulee lisää ilmoittautumisia, Anne Juhola sanoo.

Yrittäjillä ei ole tapahtumalle kävijämäärätavoitetta.

– Sää ratkaisee paljon. Toivotaan, että ihmiset innostuvat lähtemään liikkeelle, Juhola toteaa.

Teivon Tori -tapahtuman tuotto ohjataan Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys tukee vähävaraisia tai kriisin kokeneita lapsiperheitä.

Ravikeskukselle sopiva tapahtuma

teivon tori

Teivon Tori järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Tapahtuma kestää viisi tuntia.

Ylöjärven Yrittäjien vetäjä Anne Juhola kiittelee vuolaasti Teivon Ravikeskuksen toimitusjohtajaa Päivi Lehtosta, joka lähti innokkaasti mukaan toteuttamaan Teivon Tori -tapahtumaa.

– Olin jo haeskellut kumppania, joka lähtisi tekemään tämän tyyppistä tapahtumaa. Vastaava tapahtuma on järjestetty monta kertaa menestyksekkäästi Ruotsissa Solvallan raviradalla. On hyvä, että nimenomaan yrittäjät ovat mukana. He saavat liikuteltua väkeä, Päivi Lehtonen sanoo.

Teivon Ravikeskuksessa on nähty monenmoista tapahtumaa, mutta kalenteriin mahtuu vielä ideoita.

– Viimeisimpänä saimme Teivoon mobilistien restaurantapäivät, jotka onnistuivat erittäin hyvin. Toisaalta Pirelli-ralli tippui pois, joten hyviä ja pitkäjänteisiä tapahtumia tarvitaan aina lisää, Päivi Lehtonen tuumaa.

Hän toivoo, että Teivo Torista tulisi jokavuotinen tapahtuma.

– Kiva nähdä, miten se ottaa tuulta alleen. Teivossa on kuitenkin helppo järjestää tapahtumia, kun kahvilat, vessat ja muut palvelut ovat valmiina. Ei tarvitse kuin kutsua väki paikalle ja ottaa ilmoittautumiset vastaan, Lehtonen selvittää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?