Rattijuoppo kynti noin 30 metriä ojanpohjaa

Poliisi, rikokset, kyltti

Poliisi sai taas kiinni runsaasti rattijuoppoja, joista kolme oli naisia.

Ylöjärvellä on taas ollut liikkeellä runsaasti rattijuoppoja.

Esimerkiksi lauantaina 5. elokuuta poliisi otti kiinni parikin eri juoppokuskia.

Toinen heistä jäi kiinni yhdeksän jälkeen illalla Uusi-Kuruntiellä Kurussa. Tamperelaisen 1980-luvulla syntyneen mieskuskin ajo oli huteraa, ja hän ajoi muun muassa tienreunan yli pientareelle. Poliisi pysäytti miehen, joka oli noin kahden promillen humalassa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Toinen rattijuopoista jäi kiinni jo aiemmin kahden aikaan aamuyöstä Niemikyläntiellä Kurussa. Tällä kertaa kyse oli 1990-luvulla syntyneestä ylöjärveläisestä naisesta, joka kuljetti mopoa ilman ajo-oikeutta. Hänestä oli ilmoitettu poliisille siksi, että mopo oli ajautunut ojaan. Kuski puhalsi alkometriin noin promillen lukeman.

Perjantaina poliisi sai ilmoituksen niin ikään ojaan suistuneesta ajoneuvosta, kun henkilöauto oli kyntänyt ojanpohjaa noin 30 metrin matkan ennen kuin se oli pysähtynyt poikittain.

Autoa ajanut 1950-luvulla syntynyt ylöjärveläisnainen oli ajanut Poikeluksentietä hieman ennen iltaseitsemää, kunnes hänen Ylöjärven suuntaan kulkenut autonsa oli suistunut tien oikeanpuoleiseen ojaan osoitteessa Poikeluksentie 1000. Kuljettaja ei ilmeisesti loukkaantunut turmassa. Yli 60-vuotias kuski oli noin kahden promillen humalassa ja sai väliaikaisen ajokiellon.

Keskiviikkona 2. elokuuta poliisi sai ilmoituksen erittäin päihtyneen oloisesta kuskista, joka liikkui Lähdevainiontiellä. Poliisi pysäytti 1970-luvulla syntyneen naisen hieman ennen puoltapäivää S-marketin parkkipaikalla. Kuski oli ajanut muun muassa reunakivetysten yli. Yli kahden promillen humalassa olleen kuljettajan kortti meni hyllylle.

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>