Paula Koivuniemi veti kirkon ääriään myöten täyteen

Ylöjärveläiset ottivat paikallislehden joulukonserttikutsun sydämen asiakseen ja täyttivät kirkon keskiviikkoiltana ennätystäyteen. 50 vuotta kestänyttä taiteilijauraansa juhliva Paula Koivuniemi sanoi tilaisuuden päätyttyä, ettei hän ole kohdannut missään vastaavaa tunnelmaa ja yleisön läsnäoloa kuin Ylöjärven kauniissa puukirkossa.
Paula Koivuniemi

Ylöjärven Uutisten tarjoama Paula Koivuniemen konsertti sai ylöjärveläiset sankoin joukoin kirkkoon keskiviikkona. Paikalla oli liki 800 konserttivierasta. (Kuva: Rami Marjamäki)

Ylöjärven Uutiset halusi antaa tilaajilleen, lukijoilleen ja asiakkailleen joululahjan, joka koskettaa saajaansa pitkän aikaa.

Paikallislehti kutsui pitkäaikaisen ystävänsä artisti Paula Koivuniemen konsertoimaan puutarhakaupunkilaisille.
Keskiviikkoinen Koivuniemen konsertti oli hyvin historiallinen, sillä Ylöjärven kirkossa kuultu joulukonsertti oli hänen tämän adventtiajan ainoa joulukonsertti.
– Joulukonserttejani on kysytty hyvin paljon. Lupaan ensi buoden jouluksi useampia joulukonsertteja, Koivuniemi sanoi keskiviikkoiltana Ylöjärvellä.
Ylöjärveläiset täyttivät kirkon täpösen täyteen. Seurakunnan suntio lopetti konserttivieraiden laskemisen, kun hänellä oli luku 700.
– Kirkossa on niin paljon porukkaa, etten pysty heitä kaikkia laskemaan, hän totesi.
Konserttivieraat ottivat Paula Koivuniemen ja hänen neljäjäsenisen orkesterinsa sydämellisesti vastaan. Aplodit ja huudahdukset sävyttivät tunnelmaa.
Paula Koivuniemi iloitsi erityisesti siitä, että konsertissa oli poikkeuksellisen paljon lapsia.
– Tällä menolla minä laulan vielä satavuotiaanakin, tähtiesiintyjä lupasi, kun keskikäytävällä istuneet tytöt ja pojat osoittivat suosiotaan Koivuniemelle.

Paula Koivuniemi, Ylöjärven kirkko, Ylöjärven seurakunta, Ylöjärven Uutiset, konsertti, joulukonsertti

(Kuva: Rami Marjamäki)

Paula Koivuniemi ottikin lapset mukaan kolmeen lauluun.
– Nyt minulla on oma kuoro, hän hehkutti.
Konserttivieraat palkitsivat Koivuniemen ja hänen muusikkonsa raikuvilla suosionosoituksilla.
– Ainutkertaista.
– Tunnelmallista.
– Mahtavaa.
– Liikuttavaa.
Ihmiset kiittelivät vuolaasti illan esiintyjää.
Paula Koivuniemi lupaili uskolliselle yleisölleen, että hän saattaa olla seuraavan kerran paikkakunnalla ensi toukokuussa, jolloin Pöheikön Pölläys kutsuu ylöjärveläisiä perinteiseen festivaaliin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?