Hällfors nosti SM-kultaa

Ylöjärven Ryhdin Teemu Hällfors saavutti sunnuntaina voimanoston Suomen mestaruuden Lohjalla.
Teemu Hällfors nousi korkeimmalle korokkeelle Lohjalla. (Kuva: Teemu Hällfors)
Teemu Hällfors nousi korkeimmalle korokkeelle Lohjalla. (Kuva: Teemu Hällfors)

Hällfors voitti alle 23-vuotiaiden alle 83-kiloisten sarjan. Ylöjärveläinen nosti kyykystä 238,5 kiloa. Penkkipunnerruksessa hänen tuloksensa oli 172,5 kiloa. Maastavedossa syntyi tulos 250 kioa. Yhteistulos 661 kiloa on sarjan uusi Suomen ennätys. Myös Hällforsin kyykkytulos on uusi Suomen ennätys.

Hopeaa sarjassa otti Huittisten Voimailijoiden Matias Kulmala, joka hävisi Hällforsille yhteistuloksessa kaksi kiloa. Kolmas oli Jyväskylän Voimaklubin Erkka Huhtinen.

– Kilpailu oli kunnon taistoa loppuun asti. Kyykyn jälkeen olin johdossa. Penkin jälkeen olinkin jo niukasti takanapäin. Viimeiseen maastavetoon asti olin toisella sijalla. Onnistuneella 250 kilon vedolla nousu ykkössijalle ja kulta kaulaan, Hällfors kommentoi Facebook-sivuillaan.