Siivonen päämatkan ykkönen

Kauden kolmas ja viimeinen polkujuoksukilpailu Teivo Trail juostiin lauantaina. KooVeen Jere Siivonen pinkoi miesten päämatkan eli 20 kilometrin voittoon.

Siivosen aika oli 1.40,10. Toiseksi tullu Kauniaisten Ruoskan Taito Ruuska kellotti ajan 1.40,37. Kolmas oli Tampere Bike Clubin Mikko Pöyhölä, joka jäi toisesta sijasta noin minuutin.

Naisten päämatkalla nähtiin vain yksi juoksija. Sastamalan Suunta-Seppojen Laura Rantanen voitti sarjan ajalla 2.21,02.

Miesten 10 kilometrin reitillä nopein oli Janakkalan Janan Janne Niemi ajalla 41,44. Toiseksi tullut Ylöjärven Ryhdin hiihtäjälupaus Tino Stenman sai ajan 43,45. Kolmas oli Tampereen Moottorikerhon Matti Borg ajalla 47,30.

Kuntosarjalaisten 10 kilometrin kisan voitti Suunta-Seppojen Harri Mäkelä.

Teivo Trailin 20 kilometrin kokonaiskilpailun vei Jere Siivonen. Naisten ykkönen oli Outi Ruuska.

– Teivo Stayers kiittää kaikkia juoksijoita sekä talkooväkeä ja toivottaa kaikki reitin jo kokeneet sekä uudet kisailijat mukaan myös ensi vuonna, Teivo Stayersin puheenjohtaja Mika Niemelä kommentoi.

Syrjälä nopein cooperissa

Teivo Cooperin viimeisen osakilpailun ykkönen oli isäntäseura Teivo Stayersin Teppo Syrjälä. Hän juoksi 12 minuutissa 3 810 metriä. Jarno Vikman oli toinen tuloksella 3 688. Kolmas oli Teivo Stayersin Aki Niemi 3 670 metrillä.

Naisten sarjan paras oli Salla Annala, joka pinkoi 2 926 metriä.
Viisi osakilpailua sisältäneen Teivo Cooperin miesten kokonaiskilpailun voitti Jarno Vikman. Naisissa ei kokonaiskilpailun voittoa jaettu, koska yksikään juoksija ei osallistunut vähintään neljään osakilpailuun.

Teivo Trail ja Teivo Cooper ovat nyt ohitse. Seuraavaksi vuorossa on jo vuodesta 1993 järjestetty talvijuoksusarja Teivocup. Teivocupin esikilpailu juostaa 22. lokakuuta.