Uplakersille yllätystappio

Jääkiekon II-divisioonassa kahdeksan ottelua putkeen voittanut Uplakers kärsi yllättäen kotonaan tappion sarjan alakastiin tähän saakka kuuluneelle Koillis-Pirkan Kiekolle.

Maalittoman avauserän jälkeen Uplakers osui heti toisen erän alussa. Maalintekijänä toimi ykkösketjun laitahyökkääjä Turo Mikkola, jolle syötön tarjoili toisella laidalla viilettänyt Lassi Niemenmaa.
Vajaat viisi minuuttia ennen toista erätaukoa KPK iski kaksi osumaa reilun minuutin sisällä. Ylöjärveläiset nousivat kuitenkin vielä tasoihin, kun Henri Lintulaakso osui 56 sekuntia ennen taukovihellystä. Osuman alustivat Niilo Lähde ja Joel Linnas.
Uplakers on ollut tällä kaudella murskaavan hyvä kolmansissa erissä, mutta tällä kertaa kotijoukkue ei saanut itsestään parasta irti.
Mänttäläisvieraat napauttivat kolmannen erän alussa kaksi maalia, joista Uplakers ei enää toipunut. Lopulta KPK pääsi iskemään loppunumerot 2–5 tyhjään verkkoon, kun ylöjärveläiset hakivat kavennusta ilman maalivahtia.
KPK:n tuki ja turva oli veskari Juuso Grundström, joka torjui 32 laukausta. Tappiosta huolimatta Uplakers jatkaa hyvissä asetelmissa sarjakolmosena.
Uplakersin tehokkain pelaaja syksyllä on ollut Kalle Niemenmaa, joka on saalistanut 14 ottelussa 28 tehopistettä. Saldo oikeuttaa pistepörssin viidenteen sijaan. Joukkueen paras maalintekijä on Lassi Niemenmaa 16 täysosumallaan.
Pelit II-divisioonan Hämeen lohkossa jatkuvat Uplakersin osalta loppiaisena Hämeenkyrössä Hokkareiden vieraana.