​Karjalainen loukkaantui tappiopelissä

Naisten lentopallon ykkössarjan 1-lohkoa johtava Nurmon Jymy oli Ylöjärven Ryhdille liian kova pala purtavaksi jopa kotisalissa.

Pohjanmaalaiset kävivät varastamassa Ryhdin tytöiltä täydet kolme pistettä lukemin 0–3 (14–25, 15–25, 19–25).
– Vastustaja oli kova ja pelasi hyvin. Heillä on nyt yksi ulkomaalainen vahvistus (montenegrolainen hakkuri Maja Potpara). Vielä pari lisää, niin kasassa on täysi liigajoukkue, Ryhdin päävalmentaja Heikki Kosonen kehaisi vastustajaa.
Ei Kosonen omiaankaan haukkunut. Nuoret ylöjärveläiset pelasivat hyvin, mutta saivat oppia kovilta pelaajilta. Joukkueen parhaana palkittiin libero Jenni Tolppanen, mutta myös laituri Laura Malmivuori esitti rohkeita otteita etenkin syöttövuorollaan.
– Ulottuvuuspuolelle tuo haastetta Tiia-Maria Karjalaisen loukkaantuminen. Hänen nilkkansa pyörähti niin, että hän voi joutua olemaan tammikuunkin sivussa. Pahimmassa tapauksessa nilkka on leikattava, Kosonen harmittelee.
Sonja Laitisen täysipainoista paluuta pelikentälle voi puolestaan odotella tammikuun aikana. Sonjan loukkaantunut jalka kestää jo ponnistusta, mutta ei alastuloja.
– Emme kiirehdi Sonjan kanssa, vaan menemme täysin jalan tuntemusten mukaan.
Ryhti päättää syyskautensa ensi viikonloppuna kahteen vierasotteluun. Lauantaina se pelaa Joensuussa Niceteamia vastaan, sunnuntaina vastassa on kuopiolainen PuWo.
– Kaksi kovaa joukkuetta on vastassa. Jotta saamme edes eriä niiltä, meidän on pelattava älyttömän hyvin. Jos onnistumme syötössä ja puolustamme hyvin, meillä on mahdollisuuksia.