YIlves sortui omaan maaliin – katso video

Ylöjärven Ilveksen naiset kärsivät nolon tappion porilaisen NiceFutiksen kakkosjoukkueelle. Räikällä pelattu ottelu päättyi vieraiden voittoon maalein 0–1 (0–1).

Viime keskiviikkona käydyn kamppailun ainokaiseksi jäänyt maali syntyi hieman nololla tavalla, kun YIlveksen maalivahdille Iida Koskiselle sattui kömmähdys purkupallon laukaisussa.
Koskisen potkaisema pallo kimposi NiceFutiksen Heli Kuusiluodosta suoraan ylöjärveläisten maaliin. Onnekas osuma merkittiin tulosluetteloihin ottelun 39. minuutilla.
Muilta osin ensimmäinen puoliaika tarjosi runsaslukuiselle kotiyleisölle pelitapahtumiltaan tasaisen kamppailun. Vieraat olivat lähteneet haastamaan YIlvestä voimakkaan prässin turvin.
Alkuminuutit olivat vieraiden hallintaa, ennen kuin voimia kuluttava pelitapa laantui. Tämän jälkeen YIlves kaappasi pallon hallinnan.
Ylöjärveläisten läpiajoyritykset keskisektorista tyssäsivät kerta toisensa jälkeen NiceFutiksen puolustuslinjaan. Laidoilta YIlves pääsi muutamaan vaaralliseen paikkaan Anni Paukkusen ja Eveliina Reposen keskityksillä.
Heli Kuusiluodon onnekasta shokkimaalia lukuun ottamatta vieraiden maalintekotilanteet olivat avauspuolikkaalla vähissä. Pelin hallinta siirtyi porilaisille vasta ottelun toisella puolikkaalla.
Ottelun loppua kohti vieraat saivat jonkin verran enemmän otetta peliin YIlveksen tuskaannuttua tuloksettomaan rynnistykseen. Maalipaikoille asti vieraita ei jälkimmäiselläkään jaksolla tosin päästetty.
Tehoton YIlves ei sekään saanut maalihanojaan auki, joten kotijoukkue jäi pitkästä aikaa nollille. Arvokkaat pisteet matkasivat niukasti mutta varmasti Poriin.

Sarjataulukossa tasaista

Kakkosen B-lohkon keskikasti tasoittui jälleen, kun NiceFutis hivuttautui pisteen päähän nelospaikkaa edelleen tappiosta huolimatta pitävästä YIlveksestä.
YIlveksellä on vielä työtä tehtävänä, mikäli maalien makuun aiotaan sarjan kärkipään otteluissa päästä. Seuraavissa kahdessa ottelussa vastaan asettuvat syksyn kovimmat mittarit, joista ensimmäinen kohdataan lauantaina. Vieraissa haastetaan Turun Pyrkivä, jolla on vyöllään tuore päänahka nousijasuosikista TPV:stä.