Vierasvoitto ja kotitappio

Ylöjärven Uplakers pelasi kaksi tiukkaa ottelua jääkiekon miesten II-divisioonassa. Vieraissa Uplakers löi Riihimäen Nikkarit 3–4. Kotonaan Uplakers hävisi mänttäläiselle Koillis-Pirkan Kiekolle 5–7.

Lauantaina Riihimäellä Nikkarit karkasi avauserässä kahden maalin johtoon, mutta Turo Mikkolan kavennus nosti ylöjärveläisvieraat maalin päähän ennen ensimmäistä erätaukoa.
Toisessa erässä Uplakers onnistui kahdesti. Ensin Turo Mikkola iski alivoimamaalin ja erän lopussa Heikki Soipio vei vieraat johtoon tasakentällisin.
Kolmannen erän puolivälissä Soipio onnistui toistamiseen. Tämä maali osoittautui lopulta voitto-osumaksi, kun Nikkarit onnistui vain yhdessä kavennusosumassa.
Uplakersin avainpelaaja Mikkolan ja Soipion lisäksi oli 36 laukausta torjunut maalivahti Tomi Nenonen.
Kotonaan Uplakers oli jo lähellä kaataa sarjakärki KPK:n, mutta vieraat puristivat kolmannessa erässä väkisin rinnalle ja ohi.
KPK johti kahden erän jälkeen 2–3, mutta Uplakers iski kolmannen erän alussa kolme maalia vajaan neljän minuutin sisällä ja karkasi 5–3-johtoon. Sarjanousua tavoitteleva mänttäläisjoukkue ei kuitenkaan luovuttanut vaan alkoi latoa maaleja. KPK iski kolmannessa erässä vielä peräti neljä osumaa, joihin Uplakers ei kyennyt vastaamaan.
Uplakersin tehomiehet KPK:ta vastaan olivat maalin ja kaksi maalisyöttöä mieheen saalistaneet Turo Mikkola ja Petteri Pajunen.
Uplakers on sarjassa kuudentena. Turo Mikkola on komeasti Hämeen II-divisioonalohkon pistepörssin toisella sijalla. Mikkola on iskenyt 19 ottelussa 20 maalia ja antanut 19 maalisyöttöä. Oriveden Fortunan Henri Tokee on vain pisteen Mikkolaa edellä. Pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon mahtuvat Uplakersista myös Niilo Lähde ja Kalle Niemenmaa.
Tänään keskiviikkona Uplakers matkustaa Pirkkalaan kahdeksantena olevan Pingviinien vieraaksi.