Uplakers kiri maalijuhlan voittoon

Ylöjärven Uplakers otti kolmannen perättäisen voittonsa jääkiekon miesten II-divisioonan Hämeen lohkossa. Uplakers kaatoi vieraissa Ikurin Vireen jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 9–10.

Ylöjärveläiset olivat vielä reilut neljä minuuttia ennen päätössummeria kahden maalin takaa-ajoasemassa. Uplakersin huikea loppukiri tuotti kuitenkin tulosta. Vieraat iskivät loppuhetkillä kolme maalia reilun kolmen minuutin sisällä. Voitto-osuma syntyi Heikki Soipion lavasta 50 sekuntia ennen kolmannen erän loppua.
Avauserän jälkeen Ikurin Vire johti kamppailua 3–2. Toisen erän alussa isännät iskivät vielä kaksi lisämaalia, joiden jälkeen Uplakers vaihtoi maalivahtia. Tomi Nenonen korvasi tolppien välissä Tero Rantalaisen. Toisen erän jatkuessa molemmat joukkueet onnistuivat vielä kahdesti maalinteossa, joten toiselle erätauolle lähdettiin Vireen 7–4-johdossa.
Kolmannessa erässä Uplakers sai maalihanat kunnolla auki. Edes kotijoukkueen kaksi maalia eivät haitanneet, kun ylöjärveläiset iskivät erän aikana peräti kuusi täysosumaa.
Uplakersin ykköspelaaja oli kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä saalistanut Turo Mikkola. Kalle Niemenmaa antoi tulitukea maalilla ja kahdella maalisyötöllä. Kahteen tehopisteeseen ylöjärveläisistä ylsivät myös Joel Linnas, Otto Hentunen, Niilo Lähde, Heikki Soipio sekä Petteri Pajunen.
Tero Rantalaiselle ja Tomi Nenoselle merkittiin Uplakersin verkolla yhteensä 25 torjuntaa.
Nousussa oleva Uplakers on tällä hetkellä sarjassa kuudentena. Ensi lauantaina Uplakers matkustaa Riihimäelle Nikkareiden vieraaksi.