Kiekkomiehille piste viikonlopulta

Ylöjärven Uplakersin miesten edustusjoukkue onnistui saalistamaan ainoastaan yhden pisteen kahdesta ottelusta jääkiekon II-divisioonassa.

Lauantaina Uplakers vieraili Mäntässä Koillis-Pirkan Kiekon kotikaukalossa. Tasainen vääntö päättyi lopulta KPK:n voittoon maalein 6–5.
Avauserässä molemmat joukkueet onnistuivat kahdesti. Toisessa erässä KPK karkasi kahden maalin johtoon ennen kuin ylöjärveläiset saivat aikaiseksi kavennuksen reilu minuutti ennen erätaukoa.
Kolmannen erän alku oli Uplakersin kannalta synkkä. Kotijoukkue iski kaksi nopeaa maalia, joista jälkimmäinen osoittautui voitto-osumaksi. Uplakers nousi vielä erän puolivälissä voittotaisteluun kahdella kavennusmaalilla, mutta ylöjärveläisten harmiksi kiri jäi kesken. Itse asiassa Uplakersin kiri koki ratkaisevan kolauksen reilut kolme minuuttia ennen päätössummeria, kun Joonas Lehto sai viiden minuutin jäähyn ja pelirangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Uplakersin parhaimmistoa hyökkäyspäässä olivat kaksi maalia ja maalisyötön saalistanut Petteri Pajunen sekä kolme osumaa alustanut Kalle Niemenmaa. Jaro Luoma ja Niilo Lähde merkkauttivat kumpikin tehopisteet 1+1. Tero Rantalainen torjui vieraiden tolppien välissä peräti 55 laukausta.
Sunnuntaina Uplakers sai Ylöjärvellä vastaansa riihimäkeläisen Nikkarit. Isännät aloittivat ottelun upeasti. Uplakers karkasi avauserässä jo 4–1-johtoon, ja kamppailu näytti ratkenneen.
Toisessa erässä Uplakers osui enää kertaalleen, kun taas Nikkarit pääsi heiluttamaan verkkoa kahdesti. Kolmannen erän puolivälissä vieraat napauttivat kaksi osumaa vajaan minuutin sisällä, ja peli oli yhtäkkiä tasan.
Uplakersille avautui vielä oiva mahdollisuus voittomaalin tekoon, kun se sai reilut viisi minuuttia ennen täyttä aikaa pelata kaksi minuuttia kahden miehen ylivoimalla. Kotijoukkue ei onnistunut kuitenkaan maalinteossa, joten ratkaisua haettiin jatkoajalta. Lopulta Nikkareiden Lauri Sorvali iski voitto-osuman ajassa 61.18. Uplakers joutui siis tyytymään yhteen sarjapisteeseen.
Sunnuntain ottelussa Uplakersin tehomies oli kypärätempun tykittänyt ja yhden syöttöpisteen saanut Niilo Lähde. Kalle Niemenmaa saalisti toisessa ottelussa perättäin kolme syöttöpistettä. Tällä kertaa Uplakersin maalia vartioi Tomi Nenonen, joka koppasi 49 kutia.
Uplakers on kymmenen joukkueen Hämeen lohkossa tällä hetkellä seitsemäntenä. Ylöjärveläiset ovat keränneet kymmenestä ottelussa 12 pistettä.