Uplakersin kausi alkoi kahdella tappiolla

Viime kauden päätteeksi jääkiekon II-divisioonaan nousseen Uplakersin miesten edustusjoukkueen syksy ei alkanut kovin ruusuisissa merkeissä.
Uplakersin edustusryhmän pistesarake näyttää vielä yhtä tyhjältä kuin joukkueen pukukoppi.

Uplakers hävisi lauantaina II-divisioonan Hämeen lohkon ensimmäisessä ottelussaan Riihimäen Nikkareille peräti 8–2.
Uplakers pysyi isäntien kyydissä kaksi erää, mutta kolmannessa erässä Nikkarit ratkaisi pelin tehokkaan ylivoimansa turvin. Avauserä oli maaliton, vaikka Uplakers kärsi kolme kaksiminuuttista.
Toisen erän alussa nähtiin kaksi osumaa. Ensin osui kotijoukkueen Jussi Sillanpää. Uplakers nousi kuitenkin tasoihin Petteri Pajusen iskettyä ylöjärveläisten kauden avausmaalin. Syöttöpisteet menivät viime kauden tehopelaaja Niilo Lähteelle sekä Kalle Haukipäälle.
Uplakersin olisi pitänyt pystyä tekemään toisessa erässä lisää maaleja, sillä Nikkarit istui peräti viisi kahden minuutin rangaistusta.
Kolmannessa erässä Uplakersin peli hajosi jäähyihin. Vieraat ottivat neljä pientä rangaistusta. Lisäksi Matias Niemenmaa sai viisiminuuttisen ja pelirangaistuksen polvitaklauksesta.
Nikkarit ei antanut armoa vaan takoi kuusi ylivoimamaalia ja yhden osuman tasakentällisin.
Uplakers nousi vielä erän puolivälissä kahden maalin takaa yhden osuman  päähän, kun Turo Mikkola onnistui kavennuksessa.
Osuma jäi kuitenkin erittäin laihaksi lohduksi, ja pisteet pysyivät Riihimäellä. Ylöjärveläisiä kuritti etenkin tehopisteet 1+4 saalistanut Teemu Mikkonen.

Häviö myös kotihallissa

Sunnuntaina Uplakers sai Ylöjärvelle vieraaksi Mänttä-Vilppulasta tulleen Koillis-Pirkan Kiekon. Tässäkin ottelussa nähtiin hurja määrä rangaistuksia.
Uplakers otti kahdeksan kaksiminuuttista ja yhden kymmenen minuutin käytösrangaistuksen. KPK:lle vihellettiin niin ikään kahdeksan pientä jäähyä ja yksi kymmenminuuttinen.
Avauserässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Uplakersin osumasta vastasi Heikki Soipio.
Hieman ennen toisen erän puoliväliä KPK karkasi kahden maalin johtoon. Takaiskujen jälkeen Uplakers otti aikalisän ja iski kavennuksen. Maalin ampui Turo Mikkola. KPK pääsi kuitenkin erätauolle kahden maalin johdossa, sillä vieraat onnistuivat vielä erän lopussa.
Kolmannessa erässä joukkueet tekivät maaleja vuorotellen. Lopulta pisteet lähtivät vieraiden mukaan maalein 4–6. Viimeisessä erässä Uplakersin maaleista vastasivat Niilo Lähde ja Turo Mikkola.
Ensi lauantaina Uplakers matkustaa Valkeakoskelle, jossa vastaan asettuu Kiekko-Ahma.