Jere Haavisto ylivoimainen Heinolassa

Motocrossin superlupaus Jere Haavisto voitti ylivoimaisesti MXJ-luokan Suomen cup -osakilpailun Heinolassa.
Jere Haaviston vauhti oli muille liikaa MXJ-luokan Suomen cup -osakilpailussa Heinolassa. 15-vuotias lakialalainen aikoo jatkaa menestymistä ensi kaudella niin kotimaassa kuin ulkomailla. Viime kaudella Haavisto sijoittui upeasti toiseksi EMX150-luokan EM-sarjassa. (Kuva: Team Manninen Bros)
Jere Haaviston vauhti oli muille liikaa MXJ-luokan Suomen cup -osakilpailussa Heinolassa. 15-vuotias lakialalainen aikoo jatkaa menestymistä ensi kaudella niin kotimaassa kuin ulkomailla. Viime kaudella Haavisto sijoittui upeasti toiseksi EMX150-luokan EM-sarjassa. (Kuva: Team Manninen Bros)

Manninen Bros Honda -tallin 15-vuotias ylöjärveläiskuljettaja urakoi viikonlopun aikana Komostenkylän radalla kahdessa sarjassa. EMX150-luokan EM-sarjassa erinomaisesti tällä kaudella pärjännyt Haavisto ajoi sekä MX2-luokan SM-osakilpailun että MXJ-luokan Suomen Cup -osakilpailun.
Lauantaina Haavisto oli kivikovassa MX2-luokan SM-kisassa yhteistulosten seitsemästoista.
Sunnuntaina ylöjärveläinen välttyi virheiltä ja kaasutteli MXJ-luokassa kahden lähdön voittoon näytöstyyliin.
– Olen nyt päässyt treenaamaan reilun kuukauden täysipainoisesti. Vauhti sekä ajokunto ovat nousseet todella hyvin. Lauantain SM-kisasta jäi ihan hyvä fiilis. Ensimmäisessä erässä olin neljästoista ja toisessa erässä olin jo kymmenen kärjen tuntumassa ennen kuin kaaduin, Haavisto kertasi ja jatkoi:
– Sunnuntaina olikin hiukan paikat kipeinä, mutta tuntuma rataan oli hyvä. Pystyin ajamaan omaa ajoani heti aika-ajosta lähtien. Ensi viikonloppuna on vielä kerhojoukkueiden SM-kilpailu, jonka jälkeen jatkan valmistautumista ensi kauteen. Vauhtia ja varmuutta  pitää saada vielä reilusti lisää EMX250-sarjaan.
Manninen Bros Honda -talli julkaisee ensi kauden kuljettajansa Tampereen Supercross- tapahtuman yhteydessä 21.– 22. marraskuuta.