Uplakers palkitsi parhaita

Ylöjärven Uplakers on palkinnut jääpelikauden päätteeksi kaudella ansioituneita pelaajia ja seurahenkilöitä.

Vuoden poikapelaajaksi valittiin E02-junioreiden Joonas Valtonen. Vuoden tyttöpelaajan palkinnon sai E03-junioreissa viilettänyt Anni Juvela. Vuoden joukkue oli poikien D01-ryhmä. Vuoden valmentajaksi valittiin E03-poikia luotsannut Tero Oksanen.
Ringetessä vuoden aikana kehittyneimpänä palkittiin Anni Nousu. Aktiivisin oli puolestaan Lumia Silfverberg, ja kauden tsemppari oli Emma Lamminen.
Jääkiekossa kehittyneimpinä palkittiin Waltteri Merelä (B97), Leevi Pokkinen (C98), Julius Allen (V99), Joonas Valtonen (E02, AAA), Ville Lunden (E02, AA), Niklas Maukonen (E03, AA), Nea Tervonen (E03, A) sekä Joona Honkanen (F04).
Vuoden aktiivisimpia olivat Joonas Mäkelälammi (B97), Eetu Sarvijärvi (C98), Janne Liikka (C99), Kalle Pääkkönen (D01), Joel Pelttari (E02, AAA), Oskari Oittinen (E02, AA), Otto Oittinen (E03, AA), Niko Suoniemi (E03, A) sekä Eemeli Tuomivaara (F04).
Kauden tsempparipelaajia olivat puolestaan Jesse Valkeapää (B97), Joonas Hermonen (C98), Ella Harjula (C99), Onni Ilomäki (D01), Tuomas Leppänen (E02, AAA), Atte Filipoff (E02, AA), Niklas Pakkanen (E03, AA), Tomi Kallio (E03, A) ja Oskari Hermiö (F04)
Vuosina 2005 ja 2006 syntyneiden junioreiden ikäluokissa jokainen pelaaja palkittiin mitalilla. Lisäksi Uplakers halusi muistaa ansiotuneita toimihenkilöitä. Palkinnon saivat Jouni Kuivanen (ringette), Markku Pelttari (E02), Tero Näsiaho (miesten edustusjoukkue) sekä Jussi Järvinen (hallitus).
Ylöjärveläisseura kertoi lisäksi, että Suomen Jääkiekkoliitto on myöntänyt Uplakersille kasvattajatukea. Tukea saavat seurat, jotka ovat olleet kasvattamassa pelaajia, jotka ovat tällä kaudella esiintyneet 18-vuotiaiden ja 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueissa.
Jääkiekkoliitto maksaa poikien maajoukkuepelaajien kasvattajatukea 36 seuralle. Tyttöjen kasvattajatukea saa 18 seuraa. Uplakers kuittaa poikien kasvattajatukea 2 250 euroa ja tyttöjen kasvattajatukea 750 euroa. Tuki on tarkoitettu juniorityön tehostamiseen.