Onnellinen osaamisestaan ja ylöjärveläisyydestään

matti_paakirjoitus_320x194pxlYlöjärven kaupunki ja sen sataprosenttisesti omistama elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy antoivat eilen tiistaina vuoden 2014 elinkeinopalkinnon 20-vuotiaalle Sim Finland Oy:lle.
Tunnustus jaettiin jo kymmenennen kerran. Ideoin huomionosoituksen 11 vuotta sitten, kun havaitsin, että kasvukaupunki saa koko ajan korkeatasoisia yrityksiä, joita paikkakunta voi hyödyntää imagonsa rakentamisessa. Ajatuksissani oli vahvasti myös yhteinen ja julkinen kiittäminen monipuolisesta työstä, jota kukin firma arjessaan tekee. Tärkeänä pontimena oli työpaikkaomavaraisuuden vahvistaminen ja paikallisten ihmisten työllistäminen.
Ylöjärven kaupungin elinkeinopalkinto on saavuttanut nopeasti laajan arvostuksen. Kunnioitus huomionosoitusta kohtaan konkretisoitui Sim Finland Oy:ssä, jossa toimitusjohtaja Tatu Viherma nosti muistamisen painavimmaksi kiitokseksi, jonka firma on saanut.
Sim Finland Oy edustaa yrityksenä hyviä ja myönteisiä uutisia, joita kansakuntamme tarvitsee. Ylöjärveläisyritys on hajusteettomien kosmetiikkatuotteiden pioneeri koko maailmassa. Se kasvaa turvallisesti. Menestyminen vahvistaa liikevaihtoa ja mahdollistaa uusien työpaikkojen luomisen. Yritys on kasvuhakuinen. Se kunnioittaa kotimarkkinaansa ja haluaa kehittyä viennissä.
Palkittu yritys kuuluu Elovainion alueen ensimmäisiin toimijoihin. Se on saanut kymmenessä vuodessa  kymmeniä naapureita, jotka tekevät omia menestystarinoitaan.