Yhdistystoiminnan mallioppilas

matti_paakirjoitus_320x194pxlYlöjärveläinen toimintakulttuuri yrittäjäkentällä nauttii poikkeuksellisen vahvaa arvostusta valtakunnallisesti.
Kasvukaupungin virkamiehet sekä luottamushenkilöt ja elinkeinoelämän toimijat kertovat tämän tästä kokemuksiaan, kuinka ventovieraat toispaikkakuntalaiset ottavat hihasta kiinni ja kyselevät aktiivisesti ja voimakkaasti työpaikkaomavaraisuuttaan kasvattavan sekä uusia yrityksiä maaperälleen imuroivan Ylöjärven pärjäämisen salaisuuksia.
Paikallinen toimintakulttuuri kiinnostaa myös Ylöjärvellä kuntavierailulla piipahtavia.
Suomen Yrittäjätkin on noteerannut Ylöjärvellä toimivan paikallisyhdistyksensä toimeliaisuuden. Ylöjärveläisiä oivalluksia on nostettu koko valtakunnan myönteisiksi esimerkeiksi.
Laajan myönteisen ilmaston yhtenä puhaltajana on Ylöjärven Yrittäjät ry, joka on toiminut pian 50 vuotta. Yhdistys ponnistaa noin 700 jäsenen voimalla, mikä takaa niin näkyvyyden, kuuluvuuden kuin vaikuttavuudenkin. Vahvan toimijan sana painaa, ja sen mielipidettä kunnioitetaan yleisesti.