Ryhti jatkaa tappioitta

Ylöjärven Ryhti otti jo neljännen perättäisen voittonsa miesten futsalin Kakkosessa.

Raholan liikuntakeskuksessa pelattu ottelu oli tasainen alusta loppuun. Ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ei nähty osumia.
Ryhdin hyvän alun jälkeen ote siirtyi VehU:lle, mutta yläputkea ja tolppaa lähemmäksi maalia tamperelaiset eivät päässeet.
Ryhdin päävalmentaja Jussi Ahokkaan ottama aikalisä tehosi ja ajassa 12.40 Sami Kokkonen siirsi ylöjärveläiset johtoon Otto Plymin syötöstä.
Vain minuutti myöhemmin Ryhti onnistui toistamiseen, kun Samuli Salmisen syöttö tavoitti takatolpalta Sami Vartiaisen, jolla oli helppo työ sijoittaa peliväline verkkoon. Tauolle lähdettiin Ryhdin 0–2-johdossa.
Toisen jakson alussa isännät nousivat maalin päähän Aleksi Haaramäen osumalla.
Hetkeä myöhemmin kamppailu oli jo tasalukemissa, kun Matias Riikonen laukoi pallon ylöjärveläisten maalin ylänurkkaan.
Ryhti ei kuitenkaan hämmentynyt tasoituksesta vaan nousi uudelleen johtoon Tero Niemisen osumalla, jonka tarjoili Antti Kalliala.
Kovasti taistellut VehU nousi kuitenkin vielä kerran tasoihin Jyri Harjun onnistumisella.
Väännön sankariksi nousi Ryhdin Mika Nieminen, joka riisti pelivälineen keskialueella itselleen ja karkasi maalintekoon vain puoli minuuttia ennen täyttä aikaa. Niinpä Ryhti vei ottelun nimiinsä maalein 3–4.
Seuraavaksi Ryhti kohtaa 30. marraskuuta vieraissa toijalalaisen FC Gebardin.