Ryhdin miehet avasivat pistetilinsä

Ryhdin miehet avasivat pistetilinsä lentopalloilun kakkossarjassa, vaikka hävisivätkin vieraissa Lentisvirroille 2–3 (25–21, 21–25, 25–13, 21–25, 13–15).

Ottelu oli niin tasainen, että sen olisi voinut voittaa kumpi tahansa.
Virroilla ei ollut taidoiltaan eikä mitoiltaan yhtään sen parempi joukkue kuin Ryhdilläkään, mutta sen voitontahto oli ratkaisevasti kovempi.
– Kotijoukkueen pelaajille tuli erien ratkaisupalloissa selvästi vähemmän henkilökohtaisia virheitä kuin meille. He puolustivat uhrautuvasti ja hyökkäsivät varmasti pallon meidän puolellemme, Ryhdin valmentaja Timo Halttula arvioi.
Ryhti teki virheitä jokaisella osa-aluella, mutta erityisen leimallinen piirre oli, että voittoerissä Ryhdin oma syöttö kulki hienosti, mutta tappioerissä – varsinkin toisessa – syöttövirheitäkin tuli aivan liikaa.
Ovelimmat aloitukset lähtivät keskipelaaja Valtteri Jääskeläisen kädestä, ja niillä hän teki useita ässiäkin.
Nuoriso-osasto kunnostautui, sillä molemmat passarit, Santtu Valento ja neljännen erän loppupuolella hänen tilalleen tullut Juuso Rautakorpi, onnistuivat varsin hyvin.
Vahvaa peliä esitti myös hakkurin tontille toisessa erässä tullut Sauli Ylistalo.
Hänen johdollaan Ryhti nousi melko lähelle toivottoman tuntuisesta 1–9-tappioasemasta. Hyvä vire jatkui kolmannessakin erässä.
– Piste on aina piste, ja joukkueemme oli selvästi valmiimpi kuin sarja-avauksessa LeKi:ä vastaan. Ottelu oli varsin pirteää peliä kummaltakin, ja nuorten onnistuminen ilahduttaa tietysti, Halttula summasi.
Ryhti matkustaa ensi sunnuntaina kokeneita pelaajia vilisevän TT-Volleyn vieraaksi Hämeenlinnaan.
Kauden toinen kotiottelu on vuorossa seuraavana pyhänä Vammalan Lentopallon kakkosjoukkuetta vastaan.