Jälleen tappio – Ryhti tippuu Neloseen

Ylöjärven Ryhti hävisi jälleen jalkapallon miesten Kolmosessa. Syksyn syöksykierre on vienyt ylöjärveläisjoukkueen lohkon viimeiselle sijalle.

Tällä kertaa Ryhti isännöi kotonaan Pirkkalan Jalkapalloklubia, joka vei pisteet mennessään maalein 2–8.
Ottelu alkoi jälleen kerran ylöjärveläisittäin synkästi. Pallo oli isäntien verkossa jo kuudennella peliminuutilla, kun vieraiden Markus Lindroos iski avausosuman. Sama herra oli asialla vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin.
Kahden takaiskun jälkeen Ryhti tuli paremmin peliin mukaan. 25. minuutilla Otto Hiltunen pääsi kaventamaan tilanteeksi 1–2. Vieraat karkasivat kuitenkin uudelleen kahden maalin karkumatkalle kuusi minuuttia ennen taukovihellystä. Tällä kertaa maalin iski PJK:n Eero Sointu.
Sointu osui toistamiseen heti toisen jakson alussa, ja vain kolme minuuttia myöhemmin Antti-Petteri Mäkinen vei vieraat jo neljän maalin johtoon.
72. minuutilla Eero Sointu täydensi huippuiltansa laukomalla hattutempun valmiiksi. Ryhtikin pääsi tämän jälkeen vielä kerran valotaululle, kun Ollipekka Louhimo onnistui maalinteossa. Lopulta ottelu palloteltiin loppuun ilman suurta intohimoa.
Ryhti on kerännyt kuluvalla kaudella 20 pelatusta kamppailusta vain 14 pistettä. Sillä irtoaa Tampereen piirin lohkossa viimeinen sija. Tappio PJK:lle varmisti sen, että Ryhti tippuu ensi kaudeksi Neloseen.
Ryhdillä on tällä kaudella jäljellä vielä kaksi ottelua. Seuraavaksi vastaan asettuu Euran Pallo, joka on sarjassa toiseksi viimeisenä tasapisteissä Ryhdin kanssa.