Sade häiritsi tennisturnausta

Pitkän linjan liikuttaja Ylöjärven Tennis juhli 35-vuotista taivaltaan pelaamisen merkeissä.
Kilpasarjan loppuottelijat Otso Tanskanen (vas) ja Samuli Mikkola. (Kuva: Pekka Mäkinen)
Kilpasarjan loppuottelijat Otso Tanskanen (vas) ja Samuli Mikkola. (Kuva: Pekka Mäkinen)

Seuran omalla tenniskentällä Elovainiolla läiskitty juhlaturnaus aloitettiin lauantaiaamuna, mutta jouduttiin sateen vuoksi venyttämään kaksipäiväiseksi. Otteluaikataulua tiivistämällä pelit saatiin kuitenkin pelattua suunnitellusti läpi.
Kilpasarjassa nähtiin hyviä kamppailuja, mutta mestariksi selvinnyt Otso Tanskanen ei ollut haastajien yllätettävissä. Loppuottelussa edellinen mestari Samuli Mikkola piti Tanskasta tiukalla, ja pelissä nähtiin varsin pitkiä palloralleja. Ottelu oli hyvää massakenttätennistä.
Veteraanisarjassa keskusteltiin aluksi ikärajan nostosta, koska takaa tulevat nuoremmat miehet ovat ottaneet pelin haltuunsa. Lopulta ikämiehet päättivät kuitenkin jatkaa entisillä raja-arvoilla. Mestariksi selviytyi Mikko Eskelinen.
Nelinpelissä arpa heitti välieriin erittäin tasaiset parit. Suurin osa otteluista päättyi vasta kolmen erän jälkeen. Tasaisen joukon taitavimpia ja taktisesti etevimpiä olivat lopulta Pasi Orava ja Raimo Nieminen.