Ryhdin miesten taistelu jatkuu

Ylöjärven Ryhdin edustusjoukkue taistelee tiukasti sarjapaikastaan jalkapallon miesten Kolmosessa. Keskiviikkona joukkue otti huipputärkeän voiton kotikentällään.

Ylöjärveläisten kanssa samoista sijoista kamppaileva Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkue kaatui Räikän stadionilla maalein 2–1 (1–0).
Nuorella joukkueella Ylöjärvelle saapunut TPV/2 hallitsi kenttätapahtumia alusta alkaen, ja Ryhdin rooliksi jäi lähinnä vastahyökkäysten kärkkyminen. Tästä huolimatta kotijoukkue aloitti maalinteon.
1–0-osuma syntyi, kun Ryhdin puolustaja Ville Vuorinen voitti pääpallon TPV:n pelaajien keskeltä erikoistilanteessa, ja Teemu Kariniemi onnistui jatkamaan pelivälineen jalallaan maaliin. Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen tehty osuma oli harvakseltaan maaleja tehtailevan Kariniemen 16-vuotisen uran viides.
Ottelun loput maalit iskettiin toisella jaksolla. TPV/2 ei voinut kuin ihmetellä, kun parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä kentälle tullut pelaajavalmentaja Tero Nieminen sijoitti rangaistuslaukauksesta pallon verkkoon. Palloa hallinneet tamperelaiset olivat osuman jälkeen jo kahden maalin takaa-ajoasemassa.
Olli Pirisen 2–1-kavennus ottelun 85. minuutilla jäi pelin viimeiseksi tilastomerkinnäksi. Ryhti sai tärkeääkin tärkeämmät pisteet ja jatkaa lohkonsa kymmenennellä sijalla.
Seuraavaksi Ylöjärven Ryhdin miehet kohtaavat vieraskentällä Tervakosken Padon. Myös Padolla on perjantaina pelattavassa ottelussa panosta, sillä joukkue on muutaman pisteen Ryhdin perässä ja kamppailee edelleen sarjapaikasta.