Ryhti kaatoi Euran kotonaan

Ylöjärven Ryhdin miesten edustusjoukkue otti toisen voiton perättäin. Tällä kertaa kotikentällä Räikällä kaatui Euran Pallo maalein 3–1.

Ottelun alku oli tunnustelevaa peliä. Ryhdiltä Petteri Saukoniemi pelattiin parhaisiin maalipaikkoihin. Saukoniemi kuitenkin epäonnistui rangaistusalueen rajalta lähteneessä vasemman jalan laukauksessaan sekä hienosti pelatussa tilanteessa, jossa puolustajat ja maalivahti oli jo pelattu syöttelemällä sivuun. Saukoniemen ilmasta lähtenyt laukaus leijui yli maalin.
EuPa iski ottelun avausmaalin 12. peliminuutilla Jari Tupalan toimiessa viimeistelijänä.
Maalitilanne syntyi hieman vaivihkaa ja yllätti Ryhdin puolustuksen keskustan. EuPan hyökkäyksistä vastanneet Joona Forsström ja Tupala olivat selvästi vieraiden vaarallisimmat pelimiehet.
Ryhti tuli tasoihin 28. minuutilla Petteri Saukoniemen hyvällä oivalluksella. Pitkä syöttö rangaistusalueelle tavoitti Jarno Majamaan, jonka suora laukaus painui verkkoon.
Peli jatkui tasaisena toisella jaksolla. EuPa pääsi ajoittain pitkillä palloilla hätyyttämään Ryhdin puolustusta ja maalilla hyvin pelannutta Sami Vahalaa.
Ratkaiseva tilanne ottelun kannalta koettiin, kun EuPan maalintekijä Tupala häiritsi avausta antanutta maalivahti Vahalaa. Tupala sai toisen varoituksen ja lensi ulos kentältä.
Ryhdin toinen maali syntyi, kun pelikello oli käynyt 76 minuuttia. Majamaa ajoi vasenta kaistaa sisään rangaistusalueelle ja laukoi kovaa voittomaaliksi jääneen osuman.
EuPa pääsi vajaallakin muutaman kerran vielä maalipaikkaan, mutta ilman tulosta. Isäntien Tero Nieminen ratkaisi ottelun lopullisesti viisi minuuttia ennen peliajan täyttymistä.
Miesten Kolmosen kevätkierros päättyi eilen tiistaina, jolloin Ryhti kohtasi Lamminpään kentällä Tohlopin Tiikerit.