Pusa kiskaisi ennätyksensä

Ylöjärven Urheilijoiden keihäänheittäjälupaus Juuso Pusa nakkasi Tampereen kaupungin mestaruuskilpailuissa uudeksi omaksi ennätyksekseen tuloksen 60,20.
Juuso Pusa nakkasi keihäänsä ennätyslukemiin.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun äskettäin 17 vuotta täyttänyt Pusa ylitti 60 metriä miesten keihäällä (800g).
Pusan tulos oikeutti kilpailun kolmanteen sijaan. Voittoon heitti Äänekosken Urheilijoiden Jami Kinnunen tuloksella 66,82. Toinen oli Evijärven Urheilijoiden Tuomas Keto, jonka keihäs kantoi lukemiin 65,30.
Tampereen kilpailuissa Ylöjärveltä mukana oli myös Urheilijoiden Pauliina Mäkinen, joka sijoittui naisten 100 metrillä kahdeksanneksi, 800 metrillä kuudenneksi ja 19-vuotiaiden pituudessa kolmanneksi.
Ylöjärven Urheilijoiden Oona Hietala ja Olivia Mäkinen ottivat puolestaan kaksoisvoiton Tampereen kansallisten otteluiden 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.
Hietala otteli neljän lajin voittoon tuloksella 1 601. Mäkinen keräsi 1 574 pistettä. Urheilijoiden Suvi Järvinen oli yhdeksäs 917 pisteellä.
15-vuotiaiden tyttöjen viiden lajin ottelussa Ylöjärven Urheilijoiden Päivi Niemi oli toinen tuloksella 1 380, ja Jenni Palttala kolmas 1 225 pisteellä.
Tampereen Pyrintöä edustava vuorentaustalaisottelija Urho Kujanpää voitti 17-vuotiaiden poikien kymmenottelun 6 874 pisteellä.
Oona Hietala ja Olivia Mäkinen menestyivät myös Lempäälässä käydyissä Oman kaupan kisoissa.
Hietala voitti 13-vuotiaiden tyttöjen pituushypyn tuloksella 4,67. Mäkinen oli toinen viisi senttiä lyhyemmällä leiskautuksella.
Samat tytöt ottivat kaksoisvoiton 200 metrillä, tosin tällä kertaa Mäkinen oli ykkönen ja Hietala kakkonen. 60 metrin aidoissa Mäkinen oli puolestaan toinen ja Hietala juoksi kolmanneksi.
Urheiljoiden Aaro Auvinen menestyi puolestaan Akaa liikkuu -kilpailuissa.

Oona Hietala (kesk.) Ja Olivia Mäkinen (vas.) menestyivät jälleen.

Auvinen voitti 13-vuotiaiden poikien 60 metriä ajalla 8,77. Hopeaa Auvinen otti 1 000 metrillä ajalla 3.26,06, ja sama sijoitus tuli keihäässä tuloksella 30,37.