Uplakers sarjaporrasta alemmas

Uplakers on ajautunut tappioputkeen jääkiekon miesten kakkosdivisioonan Hämeen jatkosarjassa.

Viikko sitten Uplakers kärsi niukan maalin tappion Valkeakosken Kiekko-Ahmalle lukemin 3–2.
Viime lauantaina ylöjärveläiset hävisivät kotonaan Ruoveden RuoSkAlle maalein 3–5. Sunnuntaina puolestaan Kiekko-Ahma kävi hakemassa Ylöjärveltä pisteet numeroin 2–3.
Näissä kolmessa ottelussa Uplakersin tehokkain pelaaja oli maalin ja kaksi maalisyöttöä saalistanut Matias Salmela. Kahteen tehopisteeseen ylsivät Turo Ristolainen, Jari Palva-Aho, Mika Kuukasjärvi ja Kalle Salmi.
Uplakers on jumittunut lohkossaan toiseksi viimeiseksi, eikä voi enää nostaa itseään kuiville, koska jäljellä on vain yksi ottelu. Niinpä ylöjärveläisten taival jatkuu ensi kaudella kolmosdivisioonassa.
Uplakersin A-nuoret hävisivät lauantaina niukasti nuorten aluedivisoonan kärkiottelussa Kiimingin Kiekko-Pojille. Ottelu päättyi kotijoukkue KKP:n voittoon maalein 2–3.
Kyseessä oli ratkaiseva ottelu sarjan voiton kannalta. Voitolla KKP varmisti kärkisijan, ja Uplakers jäi kakkoseksi. Niinpä Uplakers ei pääse tavoittelemaan paikkaa ensi kaudeksi nuorten Suomi-sarjan karsintasarjaan.