Printtimainonta

Ylöjärven Uutisissa mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Ylöjärven Uutisten paperilehteä lukee yhteensä jopa 15 000 lukijaa, joista lähes 13 000 asuu Ylöjärvellä.

Verkon ja digin sekä valeuutisten ja vihapuheen maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana. Luotettavuuden ansiosta lukijat lukevat paperiset lehdet tarkkaan ja rauhassa aikaa käyttäen, jolloin sekä journalistiset sisällöt että mainokset tutkitaan alusta loppuun.

Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien liitto 09/2016). Siksi mainostaminen paperilehdessä kannattaa.

Tarjoamme monenlaista printtimainontaa koko sivun ilmoituksista käyntikorttikokoisiin mainoksiin sekä pidempinä kampanjoina että kertaluonteisesti. Tarkemmat tiedot löydät printtimainonnan mediakortista.

Printtimainonnan lisäksi tarjoamme myös digimainontaa ylojarvenuutiset.fi:ssä. Kaikkein parhaat tulokset saat yhdistämällä printti- ja digimainontaa, sillä silloin tavoitat lukijamme laajimmin ja jopa useamman kerran saman kampanjan aikana.

Yli 80-vuotiaana paikallislehtenä meillä on pitkä kokemus paikallisten yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden markkinoinnin suunnittelijana ja tekijänä. Luota meihin.

 

Teemat syksyllä 2017:

Teemalehdissä mainostaja pääsee hyvin esiin haluamansa kohderyhmän silmissä. Teemalehdet ovat pidettyjä ja luettuja lehtiä, joissa ilmoittaminen kannattaa.
20.9. Asuminen ja rakentaminen
11.10. Autoilu
8.11. Omasta maasta -teema (Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton teemaliite)
22.11. Black Friday

 

Ilmestymispäivät syksyllä 2017:

Ylöjärven Uutiset ilmestyy keskiviikkoisin (digilehti jo edellisenä iltana klo 20) lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:
– Viikkko 49: torstai 7.12.
– Viikko 50: keskiviikko 13.12. ja ja perjantai 15.12.
– Viikko 52: torstai 28.12.

 

Suurjakelut syksyllä 2017:

Suurjakelupäivinä Ylöjärven Uutiset jaetaan lehden tilaajien lisäksi noin 7 900 ei-tilaajatalouteen Ylöjärven alueella. Tällöin lehteä lukee jopa yli 25 000 silmäparia.
– 10.11.
– 15.12.

 

Ylöjärven Uutiset lyhyesti:

– 13 000 paikallista paperilehden lukijaa joka viikko (yhteensä lukijoita jopa 15 000)
– ylojarvenuutiset.fi:ssä sivulatauksia jopa 12 000 ja kävijöitä 9 000 joka viikko
– Paperilehden ilmestymispäivä keskiviikko, uutta digitaalista sisältöä joka päivä
– Pääasiallinen levikkialue Ylöjärvi
– Lataa printtimainonnan mediakortti tästä ja digimainonnan mediakortti tästä

 

Näin helppoa on printtimainonnan ostaminen:

1. Määrittele budjettisi
2. Mieti, mitä haluat kertoa mainoksellasi (tuotteen/palvelun esittely, tarjoukset, uutuuksista kertominen)
3. Ota yhteyttä myyntiimme
4. Luota osaamiseemme, me hoidamme loput

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.