ruoka

Katso YU:n henkilökunnan kesäreseptit ja testaa niitä itse – uusimpana ohjeena jättikatkarapupasta

Tilaajille

Hyviä reseptejä ei ole koskaan liikaa! Ylöjärven Uutisten henkilökunta haluaa ilahduttaa kesäkokkeja omilla, hyväksi havaituilla ruokaresepteillään. Uusi resepti julkaistaan kesällä joka torstai ja tästä jutusta näet kaikki reseptit. Asiakkuuspäällikkö SATU RAJAMÄKI RAPARPERIPAISTOS ”En tiedä, mistä olen ohjeen aikanaan saanut. Ohjelappu on koneella kirjoitettu ja ruokaläikkien täplittämä. Joka kesä sen kuitenkin kaivan esiin. Kuuluu siis luottoreseptien…

Katso YU:n henkilökunnan kesäreseptit ja testaa niitä itse – uusi ruokaohje joka viikko

Tilaajille

Hyviä reseptejä ei ole koskaan liikaa! Ylöjärven Uutisten henkilökunta haluaa ilahduttaa kesäkokkeja omilla, hyväksi havaituilla ruokaresepteillään. Uusi resepti julkaistaan kesällä joka torstai ja tästä jutusta näet kaikki reseptit. Asiakkuuspäällikkö SATU RAJAMÄKI RAPARPERIPAISTOS ”En tiedä, mistä olen ohjeen aikanaan saanut. Ohjelappu on koneella kirjoitettu ja ruokaläikkien täplittämä. Joka kesä sen kuitenkin kaivan esiin. Kuuluu siis luottoreseptien…

Kalanpäitä, kamaraa ja leivänkuoria – Suomessa tuhlataan ruokaa

Tilaajille

Vuosia sitten olimme työpaikalla lounaalla. Annoksessa oli kanan koipireisi. Hyvää se olikin. Yritin noudattaa jonkinlaisia pöytätapoja ja irrotella luista syötävän veitsellä ja haarukalla. Vastapäätä istuva työtoveri sanoi vähän kuin inhoten, että hän tässä katselee, mitä kaikkea syötävää sinä vielä noista luista löydät. Hänen lautasellaan oli samanlaisesta annoksesta jäljellä nahat ja luut, joissa oli vielä lihaakin….

Kesään kuuluvat katuruoka ja vaihtuvat hitit, mutta yksi varma tapaus pitää pintansa vuodesta toiseen

Tilaajille

Moni odottaa kesää paitsi lämpenevien ja pitenevien päivien takia, myös kotimaisten kesäkasvisten ja herkullisten grilliruokien takia. Mitä grilliin päätyy tänä kesänä, ja mitkä tuotteet pysyvät vuodesta toiseen suosikkeina? Makkara. Siinä ensimmäinen sana, joka kesäruoasta tulee mieleen. Tällä sanalla myös K-Supermarket Linkin kauppias Jani Kangasniemi aloittaa naurahtaen, kun puheeksi tulee kesän kestosuosikit. Kangasniemen mukaan kesän tulon…

Pashaa ja paljon muuta

Tilaajille
pääsiäinen, pääsiäisruoka, ruoka, Soppeenharjun koulu, kotitalous

Pääsiäisen ruokaperinne on runsas ja suomalaisille varsin tuttu, vaikkei sen jalansija liene ihan niin vahva kuin jouluherkkujen. Perinne tulee tutuksi myös koulussa. Ja löytää se uusia muotojakin. Lammasta valkosipuliperunoiden kera. Soppeenharjun koulun kotitalousopettajilla Elina Karhulla ja Sanna Markkio-Hakalalla on tismalleen sama suosikkipääsiäisruoka. Myös perusteluissaan kaksikko on samoilla linjoilla. – Lammasta tulee syötyä aika harvoin, ja…