jussi pulkkinen

Elovena-neito tervehtii pian ohikulkijoita Nokian myllyn viljasiilojen kyljestä

Nokian kaupunki on onnellinen siitä, että Suomen arvostetuimpiin elintarvikebrändeihin kuuluva Elovena valmistetaan Nokian myllyssä. Myllyn ylimylläri Jouni Järvensivu on ideoinut Elovena-neidon valjastamisen viljasiilojen kaunistukseksi. Tämän mallinnuksen on tehnyt Ylöjärven Uutisten tuottaja Helena Mäkinen.

Suomen vanhimpiin, arvostetuimpiin ja tunnetuimpiin elintarvikebrändeihin lukeutuva Elovena-kaurahiutaleet on vahvasti pirkanmaalainen juttu. Suomalaisten suuresti suosima puuron raaka-aine on valmistettu vuodesta 1990 lähtien Nokian myllyllä. Elovena-neidon kaunistamiin pahvipakkauksiin pakataan erittäin korkeatasoisia kaurahiutaleita, jotka valmistetaan sataprosenttisesti suomalaisesta viljasta. Suuri osa Elovena-sopimusviljelijöistä on pirkanmaalaisia. Kaurahiutaleiden valmistuksesta vastaavat ammattilaiset ovat todellisia alansa huippumestareita. Kaurahiutaleen on oltava väriltään kullanruskea ja…

Instagramista lähtenyt sketsiryhmä Blokess halutaan nyt kaikkialle

Vuonna 2014 tamperelainen Jussi Pulkkinen sai koulukavereidensa kanssa loistoidean, jonka pohjalta he alkoivat kuvata lyhyitä huumorivideoita kuvapalvelu Instagramiin. Syntyi Blokess. Nykyisin videot eivät ole enää pelkkä hauska ajanviete, sillä satoja tuhansia ihmisiä naurattavan Blokessin ympärille on rakennettu menestyvä yritys, jonka isot firmat tahtovat mukaan mainoksiinsa.