Hannu Malmivaara

Hannu Malmivaara osti leipomon Turun seudulta, Pirjon Pakari levittäytyy nyt Varsinais-Suomeen

Tilaajille

Yrittäjä Hannu Malmivaara vahvistaa leipomokeisariuttaan. Pirjon Pakarin rakentaja ja kehittäjä on niittänyt mainetta yritysostoillaan. Nyt kasvuyrittäjä aloittaa Varsinais-Suomen valloittamisen. Hän on ostanut vuonna 1956 perustetun raisiolaisen Leipomo-konditoria Nurmi & Sulonen Oy:n. Malmivaara odottaa paljon Varsinais-Suomelta. Hän saa liikepaikan muun muassa Turun kauppahallista.

Lähileipomoita pelastava leipomoyrittäjä vaalii supisuomalaista leipäkulttuuria

Tilaajille

18 maakunnan Suomi voi tuntea syystä ylpeyttä maailman monipuolisimmasta leipäkulttuuristaan. Jo 34 vuotta leipomoyrittäjänä toiminut Hannu Malmivaara on pelastanut muutamia perinteikkäitä lähileipomoja, etteivät arvokkaat reseptit ja arjessa koetellut valmistusniksit pääse katoamaan. Sananlaskun mukaan ”leipä pitää miehen tiellä”. Leipurikonkari vetoaa suomalaisiin, jotta he pitäisivät tiukasti kiinni rikkaasta leipäperinteestään.

Kun muutkin osuuskaupat laskisivat lähituotteiden hintoja

Tilaajille
Hannu Malmivaara

Seinäjoella, Ylöjärvellä ja Nurmijärvellä Pirjon Pakareita pyörittävä yrittäjä Hannu Malmivaara vartoaa, että muutkin osuuskaupat seuraisivat Pirkanmaan Osuuskauppaa paikallisten tuotteiden hintojen laskemisessa – kaupan omalla kustannuksella. Leipurin mukaan POK tilaa nyt merkittävästi enemmän leipiä Ylöjärven toimipaikasta kuin ennen hintojensa alentamista. Pirjon Pakarin toimitusjohtaja Hannu Malmivaara antaa täyden tukensa Pirkanmaan Osuuskaupan ratkaisulle, jolla kauppa laski tiettyjen paikallisten…